All season banden


All season banden
All season banden
Vanaf € 37,38 p. st.*

 

Offerte aanvragen »

 

Superdeal!

All season banden

Vind je het maar vervelend om twee keer per jaar je banden te moeten verwisselen? All season banden, ook wel 4-seizoensbanden genoemd, kunnen dan een uitkomst bieden. Ze zijn een compromis tussen zomerbanden en winterbanden. Dat betekent dat je in de winter van meer voordelen profiteert ten opzichte van zomerbanden. Het betekent echter ook dat ze ten opzichte van winterbanden minder kwaliteiten bieden. Op besneeuwde wegen zullen winterbanden het beter doen dan all season banden, ze hebben hier meer grip. Wegrijden vanuit stilstand op een besneeuwde helling bijvoorbeeld is met all season banden een stuk moeilijker én onveiliger.

All season banden en wintersport

Wanneer je van plan bent met jouw eigen auto op wintersportvakantie te gaan, is het gebruik van all season banden af te raden. Als je auto in de winter gewoon in Nederland of een vergelijkbaar vlak land blijft, zijn all season banden voldoende om de winter veilig door te komen. Voor de wintersportvakantie kun je beter winterbanden op de auto laten leggen.

In Duitsland bijvoorbeeld zijn winterbanden of all season banden verplicht. In de heuvelachtige en bergachtige delen van Duitsland moet je zeker aan winterbanden denken, omdat all season banden dan echt te weinig grip bieden. Je doet er in ieder geval zeker verstandig aan snelheid te minderen en meer afstand te houden wanneer je all season banden onder je auto heeft liggen.

Maak een all season banden afspraak
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

We helpen je graag

Winterbanden in de winter en zomerbanden in de zomer blijft de veiligste oplossing, maar all season banden zijn een prima tussenoplossing. Ook deze banden vind je uiteraard in het aanbod van Bochane. Graag kijken we samen met jou welke banden het beste bij je auto passen. All season banden verkopen wij al vanaf € 37,38 per stuk. De montage en het uitlijnen van de wielen moeten dan nog wel gebeuren.

Daarnaast controleren we graag regelmatig het profiel van de banden, de zogenaamde bandencheck. Voor all season banden geldt een advies voor een minimaal profiel van 4mm in de winter, voor maximale grip. Maak een afspraak bij één van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Arnhem, Boxmeer of Zeist. Ook voor zomer- en winterbanden kun je uiteraard bij ons terecht.

* Exclusief montage

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9493 beoordelingen
Bekijk reviews