Ruitschade


Ruitschade
Ruitschade
Vanaf € 0,- *

 

Offerte aanvragen »

 

Superdeal!

Ruitschade

Autoruitschade, het is gebeurd voor je er erg in hebt. Een aanrijding maar ook steenslag en inbraak zijn de meest voorkomende oorzaken van ruitschade. Een klein sterretje hoeft geen probleem te zijn tijdens het rijden, maar je loopt wel een groot risico dat het kleine sterretje ineens verder scheurt. Zeker schommelende temperaturen en het gebruik van airco kunnen van een simpel scheurtje een onherstelbare breuk maken en het zicht alsnog belemmeren. Dat is niet alleen gevaarlijk voor jezelf, maar ook voor anderen en medepassagiers. Als het zicht belemmerd wordt, kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen en ruitschade kan zelfs een APK afkeurpunt zijn. Als de ruit helemaal vervangen moet worden, is het natuurlijk onverantwoord om nog met je auto te rijden. Deze vorm van ruitschade zorgt voor veel ongemak.

Repareer mijn autoruit
✓ Je ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Jouw specialist bij autoruitschade

Bochane is ook jouw specialist op het gebied van sterreparatie en het vervangen van autoruiten. Met de grootst mogelijke zorg repareren wij je kapotte ruit. In een ster of scheur gieten we hars. Deze hars-injectiemethode is een voordelige maar erg sterke oplossing om de ruit te repareren, waarmee sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen. Natuurlijk kunnen we de ruit(en) ook volledig vervangen met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, wat voor merk auto je ook hebt. Je auto is weer als nieuw. Wij laten jou weer zorgeloos autorijden.

Wij kunnen je voorruit al vervangen vanaf € 0,- eigen risico! Wat de kosten precies zijn, hangt af van je verzekering. Om je zoveel mogelijk rompslomp te besparen bij het repareren van een ster of het vervangen van je (voor)ruit, regelen wij ook alles met jouw verzekering. Bovendien zijn we aangesloten bij de FOCWA, waardoor je verzekerd bent van een snelle en vakkundige reparatie. je krijgt zelfs levenslange garantie op herstelwerkzaamheden bij autoruitschade. De beste kwaliteit én persoonlijke service!

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak om een ster te laten repareren of je (voor)ruit te vervangen en voorkom ergere schade en onnodige hoge kosten bij ruitschade. Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken of zelf online een afspraak inplannen. Wil je eerst graag aanvullende informatie? Ons team staat voor jou klaar om vragen van a tot z te beantwoorden. Je vindt onze vestigingen o.a. in Almere, Elst en Zeist.

* Indien gewenst kunnen wij van te voren samen met jou kijken of we de kosten bij je verzekering kunnen claimen.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9493 beoordelingen
Bekijk reviews