Ruitschade


Ruitschade
Ruitschade
Vanaf € 0,- *

 

Offerte aanvragen »

 

Superdeal!

Ruitschade

Autoruitschade, het is gebeurd voor u er erg in heeft. Een aanrijding maar ook steenslag en inbraak zijn de meest voorkomende oorzaken van ruitschade. Een klein sterretje hoeft geen probleem te zijn tijdens het rijden, maar u loopt wel een groot risico dat het kleine sterretje ineens verder scheurt. Zeker schommelende temperaturen en het gebruik van airco kunnen van een simpel scheurtje een onherstelbare breuk maken en uw zicht alsnog belemmeren. Dat is niet alleen gevaarlijk voor uzelf, maar ook voor anderen en voor uw medepassagiers. Als uw zicht belemmerd wordt, kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen en ruitschade kan zelfs een APK afkeurpunt zijn. Als uw ruit helemaal vervangen moet worden, is het natuurlijk onverantwoord om nog met uw auto te rijden. Deze vorm van ruitschade zorgt voor veel ongemak.

Repareer mijn autoruit
✓ U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Uw specialist bij autoruitschade

Bochane is ook uw specialist op het gebied van sterreparatie en het vervangen van autoruiten. Met de grootst mogelijke zorg repareren wij uw kapotte ruit. In een ster of scheur gieten we hars. Deze hars-injectiemethode is een voordelige maar erg sterke oplossing om uw ruit te repareren, waarmee sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen. Natuurlijk kunnen we uw ruit(en) ook volledig vervangen met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, wat voor merk auto u ook heeft. Uw auto is weer als nieuw. Wij laten u weer zorgeloos autorijden.

Wij kunnen uw voorruit al vervangen vanaf € 0,- eigen risico! Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw verzekering. Om u zoveel mogelijk rompslomp te besparen bij het repareren van een ster of het vervangen van uw (voor)ruit, regelen wij ook alles met uw verzekering. Bovendien zijn we aangesloten bij de FOCWA, waardoor u verzekerd bent van een snelle en vakkundige reparatie. U krijgt zelfs levenslange garantie op herstelwerkzaamheden bij autoruitschade. De beste kwaliteit én persoonlijke service!

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak om een ster te laten repareren of uw (voor)ruit te vervangen en voorkom ergere schade en onnodige hoge kosten bij ruitschade. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken of zelf online een afspraak inplannen. Wilt u eerst graag aanvullende informatie? Ons team staat voor u klaar om uw vragen van a tot z te beantwoorden. U vindt onze vestigingen o.a. in Almere, Elst en Zeist.

* Indien gewenst kunnen wij van te voren samen met u kijken of we de kosten bij uw verzekering kunnen claimen.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9284 beoordelingen
Bekijk reviews