Bochane Zeewolde heeft onlangs de eerste nieuwe Renault Trafic’s afgeleverd aan KANON.

KANON Loading Equipment is een in Nederland gevestigde eersteklas leverancier op de internationale markt voor Marine, spoor en weg en vloeibare overdracht systemen. KANON is al jaren een gewaardeerde klant van Bochane Zeewolde.

Op de voorgrond de twee nieuwe Trafic’s, op de achtergrond een Trafic van het vorige model.
kanon

Levering Renault Trafic aan VMB door Bochane Almere

Uitbreiding voor VMB Security Systems

Vrijdag 19 december heeft Renault dealer Bochane Almere de eerste splinternieuwe Trafic afgeleverd aan het Almeerse VMB Security Systems. In 2015 gaan er bij VMB nog drie nieuwe Trafics rijden, hiermee word het huidige wagenpark deels vernieuwd en verder uitgebreid. Zowel bij het recherchebureau VMB security & solutions als bij installatiebedrijf VMB security systems is er een groei in het aantal medewerkers. In deze tijd een mooie opsteker! Dat VMB meer opdrachten krijgt hebben ze te danken aan hun continue kwaliteit, mede hierdoor zijn ze door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het jaar 2014! VMB heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsrecherche, fraudebestrijding, screening, maar ook in hoogwaardige camera- en alarmsystemen en andere beveiligingstechniek.

VMB Holding was reeds bekend met de Renault Trafic, een jaar geleden werd er al een Trafic vervangen voor een nieuwe. De Trafic die onlangs werd afgeleverd, door Niels van den Born van Bochane, is een geheel nieuw model. Deze Trafic is op heel veel fronten aangepast, denk hierbij aan meer gebruikersgemak voor de bestuurder en een zuinige milieuvriendelijkere motor, welke zeer goed van pas komt bij de auto’s die zo’n 80.000 km per jaar door heel West Europa zullen rijden.

De relatie tussen VMB en Bochane verloopt naar volle tevredenheid, hierbij is niet alleen het juiste advies bij de aankoop belangrijk maar ook de flexibiliteit bij het onderhouden van het wagenpark geeft een toegevoegde waarde. Door deze goede service en mobiliteitsverlening van zowel sales als aftersales heeft VMB nu weer gekozen voor Bochane.
VMB%20almere