Over Bochane


Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook. Het aanbieden van die zorgeloze mobiliteit gaat bij ons verder dan alleen een transactie. Wij bewegen mee met de veranderende behoeften van onze klanten en zorgen voor continuïteit van ons bedrijf.

Alles onder één dak

Wij zijn officieel dealer van  Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast heeft Bochane een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. Voor bedrijfswagens van Renault en voor bedrijfswagens van Nissan hebben wij aparte business centers.

Als je vooruit wil

Onze nieuwe bedrijfsslogan; ‘Als je vooruit wil’, geeft onze ambitie weer. Daar winden wij geen doekjes om. Wij willen de drijvende kracht zijn achter de manier waarop onze klant vooruit gaat. Hem verder brengen, is wat wij willen. Bochane is gretig en doet graag mee in veranderingen die onze sector doormaakt en gaat doormaken. Deze ambitie loopt als een rode draad door het hele bedrijf. Wij blijven onszelf ontwikkelen en lopen graag voor op de rest. Daarmee hopen we een aantrekkelijke organisatie en werkgever te zijn én te blijven.”

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews