Mobiliteit is belangrijk voor u. Van de ene naar de andere plek. Om te werken, familie te bezoeken of vakantie te vieren. Mobiel zijn is belangrijk, maar het is fijn als u er niet constant bij stil hoeft te staan. Daarom zijn wij er! Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos van A naar B kunt.

Alles onder één dak

Wij zijn officieel dealer van  Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast heeft Bochane een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. Voor bedrijfswagens van Renault en voor bedrijfswagens van Nissan hebben wij aparte business centers.

Met oog voor duurzaamheid

Bij Bochane vindt u veel auto’s met een lage CO2-uitstoot. Duurzaamheid is meer dan werken met oog voor het milieu. Het betekent ook: aandacht voor het welzijn van de medewerkers. En een actief sponsorbeleid met aandacht voor de omgeving. Onze inspanningen zijn trouwens beloond met het certificaat Erkend Duurzaam Plus.

De kracht van persoonlijke aandacht

We zeggen en schrijven vaak dat we geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Dat betekent dat we een stapje harder zetten als u een auto bij ons komt kopen. Of als u uw ruitenvloeistof komt laten bijvullen. Maar waar het kan, dragen we ook bij aan een plezierige leefomgeving. Om die reden zijn we betrokken bij verschillende goede doelen en sociale activiteiten: lees meer over onze sponsoractiviteiten.