Profiteer nu tot € 5.000 voordeel op een Renault Austral.

Geniet iedere dag van je eigen Formule 1 beleving. Stap in de nieuwe 100% hybride Renault AUSTRAL en ervaar zijn indrukwekkende kwaliteiten. Deze krachtige SUV beschikt over een exclusieve hybride E-Tech-technologie, geïnspireerd op de Renault Formule 1™ techniek. De batterij laadt zich vanzelf op tijdens het vertragen en remmen. Zo hoef je de AUSTRAL niet op een stopcontact aan te sluiten. De Renault AUSTRAL is bijzonder geruisloos, efficiënt, krachtig en stabiel.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Renault Austral! Je rijdt al een nieuwe Renault Austral vanaf € 34.690.

Ontdek de Renault Austal

Ben je benieuwd wat de Renault AUSTRAL jou te bieden heeft? Ontdek de Renault AUSTRAL van binnen en buiten. Bewonder het exterieur en neem een kijkje in het interieur. Ook de technologische kant wordt uiteraard belicht. Wordt de Renault AUSTRAL jouw volgende auto? Je komt er maar op één manier achter!

Beschikbare uitvoeringen

Hybride
Austral Hybrid 200 Techno
Austral Hybrid 200 Techno
Rijklaar € 44.490 € 39.490
Private lease (p/mnd) € 699
Standaard voorzien van
 • lichtmetalen velgen 19″ ‘Komah’
 • adaptive vision LED koplampen met geïntegreerde mistlampfunctie en actieve bochtenverlichting
 • 12″ openR high fidelity multimediasysteem Arkamys Auditorium met 3D geluid en Google integratie
Offerte
€5.000 voordeel
Austral Hybrid 200 Techno Esprit Alpine
Austral Hybrid 200 Techno Esprit Alpine
Rijklaar € 46.090 € 41.090
Private lease (p/mnd) € 714
Standaard voorzien van
 • lichtmetalen velgen 20″ ‘Daytona’
 • bekleding Alcantara/stof ‘Saint-Martin-de-Belleville’ met blauwe stiksels
 • esprit Alpine stuurwiel met leder en alcantara bekleed met speciale stiksels
Offerte
Hybride
Austral Hybrid 200 Iconic
Austral Hybrid 200 Iconic
Rijklaar € 47.990 € 42.990
Private lease (p/mnd) € 739
Standaard voorzien van
 • lichtmetalen velgen 20″ ‘Effie’
 • LED achterlichten met moiré effect
 • handsfree elektrisch bedienbare achterklep
 • 3D around view camera
Offerte
Hybride
Austral Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine
Austral Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine
Rijklaar € 48.990 € 43.990
Private lease (p/mnd) € 749
Standaard voorzien van
 • 6-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen
 • comfort hoofdsteunen vóór
 • active driver assist
 • adaptive cruise control
Offerte
 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

*Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Twingo E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van € 2.950. Dit voordeel komt bovenop de overheidssubsidie van € 2.950 wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie.

Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 31-05-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig van t/m 31-05-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen van 31-01-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Zakelijke lease Renault Master: De vanafprijs voor Operational Lease is op basis van 60 maanden/10.000km per jaar. De prijs is exclusief BTW. Vervangend vervoer, brandstof en winterbanden vallen niet binnen de vanafprijs.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Openingstijden Werkplaats

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!