Nu € 2.800 extra inruilpremie

Profiteer nu van een extra inruilpremie van € 2.800 bij de aanschaf van een nieuwe Renault Clio.

De Renault Clio biedt een unieke samensmelting van elegantie en kracht, verpakt in een gestroomlijnd ontwerp. Met zijn opvallende esthetiek en indrukwekkende prestaties zal deze auto je zeker weten te fascineren. Dankzij zijn geanvanceerde technologieën en efficiënte motoren is de Clio niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder praktisch in dagelijks gebruik.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Renault Clio en ervaar zijn unieke karakter! Voor een bedrag vanaf slechts € 21.090 kun je al genieten van een gloednieuwe Renault Clio.

Ontdek de nieuwe Renault CLIO

Een unieke combinatie van elegantie en kracht, verpakt in een gestroomlijnd ontwerp. Dat is wat de Renault Clio te bieden heeft. Met zijn opvallende design en indrukwekkende prestaties zal deze auto je zeker weten te intrigeren. Met zijn geavanceerde technologieën en efficiënte motoren is deze auto niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch in gebruik.

De Clio is en blijft een iconische auto die synoniem staat voor stijl, prestatie en betrouwbaarheid. Met zijn vernieuwde en gestroomlijnde design biedt de Clio een perfecte mix van vorm en functie. De Renault Clio is uitgerust met de nieuwste technologie en slimme functies die het rijden nog veiliger, comfortabeler en plezieriger maken. Het interieur van de Clio is ruim en modern, met een elegante afwerking en hoogwaardige materialen. De Clio biedt ook een uitstekende rijervaring, met zijn responsieve en efficiënte motoren en soepele besturing. . Ontdek de Renault Clio en ervaar zelf waarom deze auto zo populair is onder bestuurders over de hele wereld!

Beschikbare uitvoeringen

€ 2.800 extra inruilpremie
Clio Hybrid 145 Evolution
Clio Hybrid 145 Evolution
Rijklaar € 26.290 € 23.490
Private lease (p/mnd) € 414
Standaard voorzien van
 • EASY LINK multimediaysteem zonder navigatie met 7″ touchscreen incl. R-Plug & Radio DAB+ met 6 speak
 • Instrumentenpaneel met 7″ TFT kleurenscherm
 • Handbediende airconditioning
 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave
Offerte
€ 2.800 extra inruilpremie
Clio Hybrid 145 Esprit Alpine
Clio Hybrid 145 Esprit Alpine
Rijklaar € 30.590 € 27.790
Private lease (p/mnd) € 464
Standaard voorzien van
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3″ touchscreen
 • Instrumentenpaneel met 10″ TFT kleurenscherm
 • Rear Cross Traffic Alert
 • Blind Spot Warning
Offerte
€ 2.800 extra inruilpremie
Clio TCe 90 Evolution
Clio TCe 90 Evolution
Rijklaar € 23.890 € 21.090
Private lease (p/mnd) € 389
Standaard voorzien van
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7″ touchscreen
 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave
 • Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer
 • Lane Departure Warning met Lane Keep Assist
Offerte
€2.800 extra inruilpremie
Clio Hybrid 145 Techno
Clio Hybrid 145 Techno
Rijklaar € 28.390 € 25.590
Private lease (p/mnd) € 439
Standaard voorzien van
 • Elektronisch geregelde airconditioning
 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave
 • Elektrisch bedienbare ramen achter
 • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel
Offerte
€ 2.800 extra inruilpremie
Clio TCe 90 Techno
Clio TCe 90 Techno
Rijklaar € 25.990 € 23.190
Private lease (p/mnd) € 414
Standaard voorzien van
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7″ touchscreen
 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave
 • Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer
 • Lane Departure Warning met Lane Keep Assist
Offerte
 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

*Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Twingo E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van € 2.950. Dit voordeel komt bovenop de overheidssubsidie van € 2.950 wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie.

Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 31-05-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig van t/m 31-05-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen van 31-01-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Zakelijke lease Renault Master: De vanafprijs voor Operational Lease is op basis van 60 maanden/10.000km per jaar. De prijs is exclusief BTW. Vervangend vervoer, brandstof en winterbanden vallen niet binnen de vanafprijs.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Openingstijden Werkplaats

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!