Kangoo actie: 4 halen= 3 betalen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Kangoo

Renault KANGOO Kangoo dCi 75 Comfort

Van €14.640,-

€ 3.845,- VOORDEEL! € 10.795,-*

Offerte aanvragen
 • Full Operational Lease:
  Zorgeloze mobiliteit!

 • Full operational lease vanaf*: €332,- p/mnd

 • Incl. Onderhoud, verzekering, pechhulp en meer…

 • Full operational lease aanvragen

Financial Lease: leasen met behoud van fiscale voordelen!

Financier uw Renault Kangoo zoals u wilt.

Kies voor Financial Lease
 • Voordelig financieren
 • Flexibel in looptijd

Meer Renault KANGOO uitvoeringen:

 • Renault KANGOO Maxi ZE 100% elektrisch= 4% bijtelling!

  vanaf (excl. lease batterij) € 21.595,-

  Direct offerte Proefrit aanvragen

  Standaard voorzien van o.a.:

  • Volledig tussenschot met raam
  • Zijschuifdeur rechts
  • Volwaardig resrevewiel

Renault KANGOO

De Renault Kangoo

Samen werken wij graag mee aan uw succes. Met de Renault Kangoo rijdt u rond in uw visitekaartje. Het model heeft alles in huis betreft kwaliteit en comfort. De beste verhouding in brandstofverbruik krijgt u door de nieuwe ENERGY- motor en de STOP & START technologie. Geniet van (tot) 3 zitplaatsen voorin en standaard radio met Bluetooth functie en USB aansluiting.

Vraag een offerte aan en zie direct voor welke bedrag u in de Renault Kangoo rijdt.

Direct offerte

Proefrit aanvragen

Gelijk inruilwaarde weten?

Direct offerte

 Voorwaarden

© 2019 – Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens:
De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze acties zijn alleen geldig op voorraadmodellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig van 1-5-2019 t/m 30-6-2019. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens:
De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. Deze acties zijn alleen geldig bij Bochane van 1-5-2019 t/m 30-6-2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden. Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling. Zelf uw Financial Lease contract samenstellen doet u met Flex Financial Lease van Renault. Kies een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en bepaal of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. U beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services, hoe lager de rente. Met 2 services betaalt u 0% rente!

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7562 beoordelingen
Bekijk reviews