Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Rouge Flamme

Renault MEGANE ESTATE TCe 140 Equilibre

Van €32.535,-

Nu voor € 29.535,-*

Offerte met inruilauto Offerte zonder inruilauto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Meer Renault MEGANE ESTATE uitvoeringen:

 • Favoriet!

  Megane Estate TCe 140 EDC Techno

  1 jaar extra garantie gratis | Totaal voordeel tot € 3.350,-

  Van € 35.335,-

  Nu voor € 32.335,-

  Direct offerte Proefrit aanvragen

  Standaard voorzien van o.a.:

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Privacy glass
  • Lichtmetalen wielen 16" 'Impulse'
 • Megane Estate DCi 115 EDC Techno

  1 jaar extra garantie gratis | Totaal voordeel tot € 3.350,-

  Van € 39.935,-

  Nu voor € 36.935,-

  Direct offerte Proefrit aanvragen

  Standaard voorzien van o.a.:

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Privacy glass
  • Lichtmetalen wielen 16" 'Impulse'
 • Megane Estate Plug-in Hybrid 160 Techno

  1 jaar extra garantie gratis | Totaal voordeel tot € 4.150,-

  Van € 40.645,-

  Nu voor € 36.895,-

  Direct offerte Proefrit aanvragen

  Standaard voorzien van o.a.:

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Privacy glass
  • Lichtmetalen wielen 16" 'Impulse'

Flex Choice: voor onbezorgde zekerheid!

Financier uw Renault Megane Estate zoals u wilt.

Kies voor Flex Choice
 • Voordelig financieren
 • Flexibel in looptijd
 • Verlengde garantie en onderhoud
 • Incl. inruilwaarde van uw auto

Proefrit maken met de Nieuwe Megane Estate?Test deze Renault bij Bochane!

Proefrit afspreken

Renault MEGANE ESTATE

Megane Estate

Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Megane Estate met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. De Mégane Estate is nu verkrijgbaar in de uitvoeringen Life, Zen, Intens en de sportieve R.S. Line.

Deze Renault is nu zeer scherp geprijsd bij Bochane.
Benieuwd wat u bij moet betalen voor de Mégane Estate?
Vraag direct online een inruilvoorstel aan!

Bochane laat u graag kennis maken met deze ruime middenklasser. Bent u benieuwd geworden naar dit model van Renault? Dan nodigen wij u graag uit! De verkopers van Bochane adviseren u graag over de diverse uitvoeringen van de Mégane.

 Voorwaarden

© 2023 – Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig van 1 februari 2023 tot en met 31 maart 2023. De auto dient uiterlijk vóór 30 juni 2023 geregistreerd te zijn. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

De Renault € 1.000 extra inruilkorting is reeds verwerkt in de prijs.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig van 01-03-2023 t/m 31-03-2023 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen van 31-03-2023 en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Zakelijke lease Renault Master: De vanafprijs voor Operational Lease is op basis van 60 maanden/10.000km per jaar. De prijs is exclusief BTW. Vervangend vervoer, brandstof en winterbanden vallen niet binnen de vanafprijs.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 8533 beoordelingen
Bekijk reviews