Profiteer nu van € 1.000 voordeel op een Renault Rafale.

De Renault Rafale E-Tech Full Hybrid is het meest recente én meest indrukwekkende model van Renault. Deze SUV haalt zijn inspiratie uit een iconisch vliegtuig, de Caudron-Renault Rafale. De naam Rafale, geassocieerd met de kracht van de wind, is specifiek gekozen met het oog op sportieve evenementen. Dit eerbetoon komt tot uiting in zowel het ontwerp, de technologie als zijn wendbaarheid. Het ontwerp weerspiegelt de subtiele, gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp, terwijl de geavanceerde technologie gericht is op het optimaliseren van jouw rijervaring. Het 4Control Advanced-systeem zorgt voor een stabiele wegligging. Kortom, net zoals de Caudron-Renault Rafale in 1934 al uitzonderlijke mogelijkheden bood, biedt de Rafale in 2024 opnieuw een exclusieve ervaring. Ben jij klaar voor een hele nieuwe rijervaring?

Ontdek de vele mogelijkheden van de Renault Rafale! Voor een bedrag vanaf € 46.490 kun je al genieten van een Renault Rafale.

Ontdek de Renault Rafale

We begrijpen dat je alles wilt weten over de nieuwe Renault Rafale. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur zal je verrassen. Met maar liefst 32 geavanceerde rijhulpsystemen en een uiterst slim multimediasysteem, biedt de Rafale je een totaalervaring. Bovendien heeft het exterieur meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. We hebben de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet. Ontdek meer van deze indrukwekkende SUV-coupé.

Beschikbare uitvoeringen

COMING SOON
Rafale Hybrid 200 techno
Rafale Hybrid 200 techno
Rijklaar € 47.490 € 46.490
Financieren (p/mnd) € 569
Standaard voorzien van
  • adaptive cruise control
  • LED pure vision koplampen
  • 12″ openR high fidelity multimediasysteem Arkamys Auditorium met 3D geluid en Google integratie
  • achteruitrijcamera
Offerte
COMING SOON
Rafale Hybrid 200 esprit Alpine
Rafale Hybrid 200 esprit Alpine
Rijklaar € 51.490 € 50.490
Financieren (p/mnd) € 608
Standaard voorzien van
  • 4CONTROL advanced
  • elektrisch verwarmbare voorstoelen
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • lichtmetalen velgen 20″ ‘Castellet’
Offerte
 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

*Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Twingo E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van € 2.950. Dit voordeel komt bovenop de overheidssubsidie van € 2.950 wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie.

Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 31-05-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig van t/m 31-05-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen van 31-01-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Zakelijke lease Renault Master: De vanafprijs voor Operational Lease is op basis van 60 maanden/10.000km per jaar. De prijs is exclusief BTW. Vervangend vervoer, brandstof en winterbanden vallen niet binnen de vanafprijs.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Openingstijden Werkplaats

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!