Wij verdubbelen jouw subsidie tot € 5.900 voordeel
op een nieuwe Renault Scenic E-Tech.

Op zoek naar een betaalbare, milieuvriendelijke en stijlvolle auto? Ontdek dan de Renault Scenic E-Tech Electric! Deze innovatieve auto is volledig elektrisch en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en duurzame rijervaring. Met zijn elegante design en geavanceerde technologieën is de Renault Scenic E-Tech Electric niet alleen goed voor het milieu, maar ook een plezier om in te rijden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto voor dagelijks gebruik of voor lange afstanden, deze auto biedt een perfecte combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ontdek de Renault Scenic E-Tech Electric vandaag nog en ervaar het zelf!

Je ontvangt nu € 2.950 SEPP-Subsidie en € 2.950 Renault Subsidie hierdoor rijdt je al een nieuwe Renault Scenic E-Tech vanaf € 36.570.

Ontdek de nieuwe Renault Scenic E-Tech, 100% electric

De gloednieuwe Renault Scenic E-Tech 100% elektrisch combineert efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid met een compleet nieuw ontwerp. Alleen de naam is hetzelfde gebleven; alles anders is vernieuwd.

Dankzij zijn kenmerkende stijl val je op terwijl je volledig elektrisch rijdt. Met een bereik tot 620 km volgens de WLTP-standaard kun je moeiteloos lange afstanden afleggen, ideaal voor jou en je gezin. Benieuwd? Lees dan verder waarom de Renault Scenic zo uniek is.

 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. *Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Megane E-Tech electric of Renault Scenic E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van tot € 5.900. Dit bestaat uit € 2.950 SEPP-Subsidie (dient de klant zelf aan te vragen) en € 2.950 Renault Subsidie. De SEPP-Subsidie is van toepassing op auto’s met een maximale consumenten adviesprijs van € 45.000 met een uiterste registratiedatum van 31-08-2024. Wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie. Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 31-07-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig t/m 30-06-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Openingstijden Werkplaats

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!