Trafic actie

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een Renault Trafic

trafic

Renault TRAFIC Trafic dCi 95 Comfort T27 L1H1

Van €22.150,-

€ 5.555,- VOORDEEL! € 16.595,-*

Offerte aanvragen
  • Full Operational Lease:
    Zorgeloze mobiliteit!

  • Full operational lease vanaf*: €439,- p/mnd

  • Incl. Onderhoud, verzekering, pechhulp en meer…

  • Full operational lease aanvragen

Financial Lease: leasen met behoud van fiscale voordelen!

Financier uw Renault Trafic zoals u wilt.

Kies voor Financial Lease
  • Voordelig financieren
  • Flexibel in looptijd

Renault TRAFIC

Een van de grootste successen van Renault, de Renault Trafic

Een van de grootste successen van Renault, de Trafic. Deze Renault is sinds 1980 de opvolger van de beroemde Renault Estafette. Deze Renault is qua mobiliteit echt een voorloper in zijn klasse. Zo maakt de cabineruimte het mogelijk dat u zowel een laptop, tablet én een telefoon kunt plaatsen en opladen. Deze bedrijfswagen is daarmee echt een verlengstuk van het kantoor geworden.

Naast de verbeteringen qua comfort heeft deze bedrijfswagen nu nog meer handige opbergruimtes. Alleen al in de cabine zijn maar liefst 14 opbergruimtes, die volledig zijn geïntegreerd in het interieur. Vooral de grote bak van 54 liter, onder de passagiersbank biedt het gewenste comfort. Daarnaast is het in de Trafic mogelijk om materiaal te vervoeren tot een lengte van maar liefst 4,15 meter. Dit dankzij het unieke systeem met luik onder de passagiersbank. De Renault Trafic is verkrijgbaar in maar liefst 70 varianten, 2 hoogtes en 2 lengtes. Daarmee kunt u uw Trafic zeer gedetailleerd samenstellen en precies aanpassen aan uw wensen en werkzaamheden. De moderne, comfortabele Trafic rijdt soepel, maar zuinig door de speciaal door Renault ontwikkelde turbomotoren. Niet voor niets was de Trafic al ongelofelijk succesvol!

Bochane staat voor u klaar om samen een maatwerk Trafic samen te stellen. Geïnteresseerd? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of vraag online vrijblijvend een offerte aan!

 Voorwaarden

© 2019 – Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens:
De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze acties zijn alleen geldig op voorraadmodellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig van 1-5-2019 t/m 30-6-2019. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens:
De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. Deze acties zijn alleen geldig bij Bochane van 1-5-2019 t/m 30-6-2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden. Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling. Zelf uw Financial Lease contract samenstellen doet u met Flex Financial Lease van Renault. Kies een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en bepaal of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. U beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services, hoe lager de rente. Met 2 services betaalt u 0% rente!

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7563 beoordelingen
Bekijk reviews