Profiteer nu van € 2.000 voordeel op een Renault Zoe.

Zoek je een betaalbare, milieuvriendelijke en toch stijlvolle auto? Ontdek dan de Renault Zoe! Deze innovatieve auto is volledig elektrisch en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en duurzame rijervaring. Met zijn elegante design en geavanceerde technologieën is de Renault Zoe niet alleen goed voor het milieu, maar ook een plezier om in te rijden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto voor dagelijks gebruik of voor lange afstanden, de Renault Zoe biedt een perfecte combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ontdek de Renault Zoe vandaag nog en ervaar het zelf!

Ontdek de vele mogelijkheden van de Renault Zoe! Je rijdt al een nieuwe Renault Zoe vanaf € 32.895.

Ontdek de Renault Zoe

Maak kennis met de elektrische Renault Zoe, de auto die zich onderscheidt van andere elektrische auto’s met zijn stijlvolle en futuristische ontwerp. De gestroomlijnde vormen en strakke lijnen geven de Zoe een moderne uitstraling die direct opvalt. Maar niet alleen het uiterlijk is indrukwekkend – de Zoe biedt ook een uiterst comfortabele en duurzame rijervaring. Ontdek de krachtige en efficiënte elektrische motor die de Zoe in staat stelt om lange afstanden af te leggen zonder concessies te doen aan de prestaties. Benieuwd naar de mogelijkheden om de Renault Zoe naar jouw wensen te personaliseren?

Beschikbare uitvoeringen

€2.000 voordeel
Zoe Equilibre
Zoe Equilibre
Rijklaar € 34.895 € 32.895
Standaard voorzien van
 • Handbediende airconditioning
 • Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie
 • Regen- en licht sensor
 • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
Offerte
€2.000 voordeel
Zoe Evolution
Zoe Evolution
Rijklaar € 36.195 € 34.195
Standaard voorzien van
 • Lane Departure Warning met Lane Keep Assist
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7″ touchscreen
 • Elektronisch geregelde airconditioning met Eco-mode
 • Parkeersensoren achter met optische en sonische weergave
Offerte
€2.000 voordeel
Zoe Iconic
Zoe Iconic
Rijklaar € 37.945 € 35.945
Standaard voorzien van
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3″ touchscreen
 • Blind Spot Warning
 • Grootlichtassistent
 • Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)
Offerte
 Voorwaarden

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

* Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

*Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Twingo E-Tech electric kan de particuliere klant profiteren van een voordeel van € 2.950. Dit voordeel komt bovenop de overheidssubsidie van € 2.950 wanneer deze nog beschikbaar is. Meer informatie.

Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties.

De acties zijn geldig t/m 31-05-2024 of zolang de voorraad strekt. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. De acties zijn geldig van t/m 31-05-2024 met een uiterste registratiedatum op voorraadmodellen van 31-01-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

Full Operational Lease: op basis van 60 maanden, 15.000 km/p.j. Excl. vervangend vervoer en brandstofpas. Incl. afschrijvingen, Verzekeringen (WA, Casco), houderschapsbelasting, reparatie; onderhoud en banden.

Financial Lease: op basis van 60 maanden, slottermijn 30% van aanschafwaarde exclusief BTW en exclusief korting, BTW bedrag is aanbetaling.
Financial Lease van Renault: Kies een looptijd van maximaal 48 maanden maanden en profiteer van het 0% financieringsaanbod. Vraag onze adviseurs naar de precieze voorwaarden.

** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.

Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Zakelijke lease Renault Master: De vanafprijs voor Operational Lease is op basis van 60 maanden/10.000km per jaar. De prijs is exclusief BTW. Vervangend vervoer, brandstof en winterbanden vallen niet binnen de vanafprijs.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. 

Openingstijden Werkplaats

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!