Slimme ondernemers profiteren: voordeel tot €6.700,-1

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Kom dan langs bij de Bochane Bedrijfswagen Maand. Of u nu starter, zzp’er of mkb’er bent, er is een Renault voor iedere ondernemer. Profiteer tijdelijk van het slim ondernemen voordeel tot € 6.700,-1 en ontvang gratis accessoires tot wel € 750,-.3. Stel bjivoorbeeld de perfecte laadruimte-inrichting samen of ga voor een exterieuraccessoires, zoals vloeren, zijwandbekleding, een imperiaal of sidebars. Allemaal praktische accessoires die ondernemen nog leuker maken!

Renault Kangoo

VANAF 10.390

Renault Trafic

VANAF 15.750

Renault Master

VANAF 17.290

De bedrijfswagen die bij u past

Bochane heeft een bedrijfswagen voor elke ondernemer. Bekijk bijvoorbeeld de krachtige Renault Kangoo, de praktische Trafic of ontdek de eindeloze mogelijkheden in de Master. De bedrijfswagens van Renault zijn comfortabel, veilig en bieden tal van mogelijkheden. Met meer dan 500 verschillende uitvoeringen is er altijd een bedrijfsauto die bij u past. U financiert de auto’s bovendien voordelig met 0% Flex Financial Lease bij aanschaf van een bedrijfswagen met onderhoudscontract en verlengde garantie.2

Voorwaarden © 2017 – Alle rechten voorbehouden.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De actie is geldig voor orders van de KANGOO, TRAFIC en MASTER die van 2 t/m 14 oktober 2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste kenteken registratiedatum (tenaamstelling) in combinatie met het aanbod van de gratis Renault-accessoires is 30 december 2017. Genoemde actie is niet geldig op Générique-uitvoeringen van de KANGOO, TRAFIC EN MASTER. 2. Alle Flex Financial Lease-(FFL) gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault Trafic L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault Master Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6 (excl. btw en onvermijdbare kosten), incl. de kosten van GarantiePlus verlengde garantie & My Revision-onderhoudscontract (beide max. 80.000 km), na 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde) en met 5 jaar looptijd en 20% slottermijn. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagenorders, behalve op Générique-uitvoeringen en de KANGOO. Z.E. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 0% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 0,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 1,9% zonder aanschaf van services. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. 3. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen gratis accessoires: KANGOO: € 400,- / TRAFIC: € 650,- / MASTER: € 750,-. Genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief montage. 4. De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Getoonde modellen en omschrijvingen van kenmerken wijken af van standaarduitvoeringen en zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 4295 beoordelingen
Bekijk reviews