Renault Clio Estate


De Renault Clio Estate is een praktische stationwagen voor dagelijks gebruik. De vele opbergmogelijkheden, de neerklapbare stoelen en de grote bagageruimte bieden plezier voor het hele gezin. Ontdek het vernieuwde exterieur, de uitgebreide opties en bekijk de foto’s van de nieuwe Clio Estate.

Renault-Clio-Estate-Zijkant

Stijlvolle uitstraling

De nieuwe Clio Estate heeft een elegantere uitstraling heeft gekregen dan zijn voorganger. De auto is verder verfraaid met moderne C-Shape Full LED verlichting, nieuwe wielen en vele aanpassingsmogelijkheden. Kies een van de vijf uitvoeringen en personaliseer de auto met lak in jouw favoriete kleur.

Testresultaten Renault Clio Estate

De testresultaten bevestigen de ruime mogelijkheden van de nieuwe Renault Clio Estate. In de tests wordt de auto vooral geroemd om zijn praktische opbergruimte, het sterke onderstel en de comfortabele wegligging. Benieuwd naar de complete roadtest? Bekijk de video hieronder.

Bekijk hier de roadtest van Autoweek

In de roadtest komen ook de soepele stuurmogelijkheden en het uitgebreide R-Link mediasysteem van de Estate aan bod. Autoweek beoordeelt de nieuwe Renault Clio Estate uiteindelijk als een ‘bijzonder geslaagde auto’.

Voorraad van de Renault Clio Estate

Bochane heeft zowel nieuwe modellen als occasions van de Renault Clio Estate occasions op voorraad. Bekijk hier onze Clio Estate occasions of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt!

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews