• Renault ESPACE

    De Renault ESPACE luxe in veelvoud!

ESPACE, FOCUS OP EFFICIËNTIE

Ontdek het rijplezier en beperk jouw brandstofverbruik met de aerodynamica, het lagere gewicht en de efficiënte motoren van de ESPACE. De prestaties zijn het resultaat van onze 35 jaar ervaring op het racecircuit, de deskundigheid van onze constructeurs en onze kennis over technologieën voor zuiniger brandstofgebruik, zoals het downsizen.

Renault ESPACE voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault ESPACE Private Lease v.a. € per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault ESPACE van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault ESPACE

Renault dealer autobedrijf Bochane presenteert de ESPACE. Maak kennis met een nieuwe dimensie autorijden.

Ontdek het nieuwe rijplezier en beperk jouw brandstofverbruik met de aerodynamica, het lagere gewicht en de efficiënte motoren van de ESPACE. De prestaties zijn het resultaat van onze 35 jaar ervaring op het racecircuit, de deskundigheid van onze constructeurs en onze kennis over technologieën voor zuiniger brandstofgebruik, zoals het downsizen.

We nodigen je uit voor een unieke technische en zintuiglijke ervaring. Zodra je de portieren opent word je omgeven door een wereld van licht. Bij de start neemt het Multi-Sense®-systeem van Renault het over. Afhankelijk van de gekozen rijmodus verandert de sfeerverlichting. Groen, blauw, geel, rood of paars, de kleur van jouw stemming creëert een technologische wereld naar eigen smaak en omlijst het middenconsole en de R-Link®-tablet. De kleur benadrukt de ruimte en geeft een nieuwe dimensie aan het interieur om ruimte te geven aan de opwekkende of rustgevende emoties die jij wilt.

Renault ESPACE bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault ESPACE op voorraad. Bekijk de ESPACE occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons