• Renault GRAND SCENIC

    De echte stadsauto

Vanaf € 36.690,- Bekijk acties voor de beste prijs

Ontdek de Renault GRAND SCENIC

Renault heeft zeer veel aandacht besteed aan de vormgeving van de GRAND SCENIC. Het resultaat is een baanbrekend ontwerp met vloeiende lijnen, duidelijk geproportioneerde schouders en een glasoppervlak dat beter in balans is met de carrosserie en grote wielen.

Ontdek de Renault Renault GRAND SCENIC van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault Renault GRAND SCENIC

GRAND SCENIC : comfortabel, zuinig en een dynamische uitstraling

Eigentijds design
De Renault GRAND SCENIC verleidt jou met nog meer karakter, de vrolijke uitstraling en de dynamische rijkwaliteiten! Deze nieuwe Renault laat zich van zijn beste kant zien met een nieuw design, sprankelende kleuren en de vele mogelijkheden voor customization.

Pittig karakter
De Renault GRAND SCENIC is een veelzijdige nieuwe auto die zich aanpast aan uw wensen. De auto is verkrijgbaar met twee verschillende benzine motoren, zowel handgeschakeld als met automaat. Ondanks het pittige karakter van de auto heeft de auto een duurzaam gebruik, zo bespaart het kosten én milieu.

Renault GRAND SCENIC bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault GRAND SCENIC op voorraad. Bekijk de GRAND SCENIC occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat