Renault Grand Scenic


De Renault Grand Scénic

Renault heeft het concept van de compacte MPV opnieuw geïnterpreteerd. De volledig nieuwe, vierde generatie Renault Grand Scénic is voor het eerst voorzien van een driedelige voorruit die, net als die in de nieuwe Espace, een panoramisch uitzicht biedt. Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt het exterieur design van de Grand Scénic alle aandacht. De standaard 20 inch wielen, de matte aluminium dakrails, de verticale achterlichten met 3D-effect en een carrosserie in twee kleuren maken de Grand Scénic tot een unieke auto.

Comfortabel op weg in de Grand Scénic

De nieuwe Renault Grand Scenic leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen, biedt u comfort en modulariteit. Met behulp van de OneTouch-achterstoelen heeft u in een handomdraai een vlakke laadvloer om alles in alle eenvoud te kunnen vervoeren. Daarnaast zijn er slimme “Easy Life”-opbergruimten verwerkt in het interieur. Zo bevat de Grand Scénic een verschuifbare middenconsole, een opberglade onder de bijrijdersstoel voorin en zijn er voor de passagiers achterin opklaptafeltjes  geïnstalleerd.  De Grand Scénic is uitgerust met de laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen zoals Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie en een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Personaliseer uw rijbeleving met de MULTI-SENSE-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het head-up kleurendisplay. Zo gaat u comfortabel en zorgeloos op weg.

Renault Grand Scenic bij Bochane

De Grand Scenic is al verkrijgbaar vanaf €28.090. Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de ruime mogelijkheden van deze luxe auto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions en voorraadmodellen van de Renault Scenic beschikbaar. Bekijk de occasions van de Grand Scenic op onze website of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij u in de buurt.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews