Renault Kadjar


De Renault Kadjar is met haar innovatieve design krachtig en anders dan de meeste crossovers.  De vloeiende lijnen en de krachtige grille,  de Renault Kadjar straalt vrijheid uit. Ontdek de mogelijkheden van deze ruime auto en kom langs voor een proefrit!

RENAULT KADJAR, DARE TO LIVE!

In of buiten de stad: deze crossover geeft een geweldige rij-ervaring. Hij is ongekend veelzijdig en schakelt moeiteloos van 4×2- naar 4×4-aandrijving zonder kracht te verliezen. U kunt altijd op hem rekenen, of u nu naar een zakelijke meeting gaat of uw volgende avontuur tegemoet gaat.

Verrassend interieur design

Het interieur van de Renault Kadjar is elegant en ruim. De bagageruimte van deze elegante crossover heeft een inhoud van 472 liter. Dankzij de 60/40 inklapbare achterbank en de in hoogte verstelbare laadvloer neemt u met gemak al uw bagage mee. Ook aan het comfort van het interieur is gedacht;  de comfortabele stoelen en de luxueuze bekleding van het dashboard maken de rijervaring in de Renault Kadjar compleet.

TWEEDEHANDS EN VOORRAAD RENAULT KADJAR

Bochane heeft verschillende Renault Kadjar occasions en nieuwe modellen op voorraad. Ook verkopen we onze demo modellen van de Renault Kadjar . Bekijk hier onze Kadjar occasions  of maak een afspraak om de Kadjar  in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij u in de buurt!

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 6919 beoordelingen
Bekijk reviews