Renault Kadjar


De nieuwe Renault KADJAR!
krachtige SUV op avontuur ‎

De SUV met een geheel eigen stijl. De Kadjar is een sportieve SUV met avontuurlijke looks en een robuust design. Het front met verchroomde details en de LED Pure Vision verlichting accentueert het luxueuze karakter van dit model. Met de skidplates voor en achter en de 19” lichtmetalen wielen is de KADJAR klaar voor elk type terrein. De aerodynamische haaienvin-antenne op het dak geeft de auto een nog sportievere uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van deze ruime auto en kom langs voor een proefrit!

RENAULT KADJAR, DARE TO LIVE!

In of buiten de stad: deze SUV geeft een geweldige rij-ervaring. Hij is ongekend veelzijdig en schakelt moeiteloos van 4×2- naar 4×4-aandrijving zonder kracht te verliezen. Je kunt altijd op hem rekenen, of je nu naar een zakelijke meeting gaat of je volgende avontuur tegemoet gaat.

Verrassend interieur design

Ontdek alles wat het comfortabele interieur van deze SUV te bieden heeft. Door het moderne design, de perfecte ergonomie, de vernieuwde interieurbekleding en de verchroomde afwerkingsdetails is elk moment van de rit een plezier. De comfortabele KADJAR staat klaar om uitdagende routes te verkennen. De middenconsole met ambianceverlichting en het nieuwe bedieningspaneel van de airconditioning zijn voorbeelden van de vele details die het nog fijner maken om het avontuur tegemoet te rijden

interieur Kadjar

TWEEDEHANDS EN VOORRAAD RENAULT KADJAR

Bochane heeft verschillende Renault Kadjar occasions en nieuwe modellen op voorraad. Ook verkopen we onze demo modellen van de Renault Kadjar . Bekijk hier onze Kadjar occasions  of maak een afspraak om de Kadjar  in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt!

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews