• Renault KADJAR

    Op avontuur met deze krachtige SUV

Rijklaar vanaf € 33.600,-
Private lease v.a. € 479,-

De nieuwe Renault KADJAR!

De SUV met een geheel eigen stijl. De Kadjar is een sportieve SUV met avontuurlijke looks en een robuust design. Het front met verchroomde details en de LED Pure Vision verlichting accentueert het luxueuze karakter van dit model. Met de skidplates voor en achter en de 19” lichtmetalen wielen is de KADJAR klaar voor elk type terrein. De aerodynamische haaienvin-antenne op het dak geeft de auto een nog sportievere uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van deze ruime auto en kom langs voor een proefrit!

Renault KADJAR voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault KADJAR Private Lease v.a. € 459 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault KADJAR van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault KADJAR

KADJAR: krachtige SUV op avontuur

Eigentijds design
Ontdek alles wat het comfortabele interieur van deze SUV te bieden heeft. Door het moderne design, de perfecte ergonomie, de vernieuwde interieurbekleding en de verchroomde afwerkingsdetails is elk moment van de rit een plezier. De comfortabele KADJAR staat klaar om uitdagende routes te verkennen. De middenconsole met ambianceverlichting en het nieuwe bedieningspaneel van de airconditioning zijn voorbeelden van de vele details die het nog fijner maken om het avontuur tegemoet te rijden

Praktische stadsauto
In of buiten de stad: deze SUV geeft een geweldige rij-ervaring. Hij is ongekend veelzijdig en schakelt moeiteloos van 4×2- naar 4×4-aandrijving zonder kracht te verliezen. Je kunt altijd op hem rekenen, of je nu naar een zakelijke meeting gaat of je volgende avontuur tegemoet gaat.

Pittig karakter
De SUV met een geheel eigen stijl. De KADJAR is een sportieve SUV met avontuurlijke looks en een robuust design. Het front met verchroomde details en de LED Pure Vision verlichting accentueert het luxueuze karakter van dit model. Met de skidplates voor en achter en de 19” lichtmetalen wielen is de KADJAR klaar voor elk type terrein. De aerodynamische haaienvin-antenne op het dak geeft de auto een nog sportievere uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van deze ruime auto en kom langs voor een proefrit!

Renault KADJAR bij Bochane
Bochane heeft verschillende Renault KADJAR occasions en nieuwe modellen op voorraad. Ook verkopen we onze demo modellen. Bekijk hier onze Kadjar occasions  of maak een afspraak om de KADJAR  in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt!

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons