• Renault KANGOO Z.E.

    De bedrijfswagen van 100% elektrisch

Ontdek nu of de nieuwe Renault KANGOO Z.E. bij je past!

De Renault Kangoo is nu ook elektrisch verkrijgbaar: de Renault KANGOO Z.E. Deze elektrische bedrijfswagen is uniek in de markt en een perfecte partner voor elke ondernemer!

Renault KANGOO Z.E. voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault KANGOO Z.E. Private Lease v.a. €

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault KANGOO Z.E. van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault KANGOO Z.E.

KANGOO Z.E.

Zero Emmission, Full power
De Renault KANGOO Z.E. stoot dankzij de batterij en elektromotor geen uitlaatgassen uit. De auto is dan ook gelabeld als Zero Emission. Op de prestaties is echter niets aan te merken! De 44 kWh motor heeft 60 pk en een koppel van 225 nM, waarmee je vlot op weg gaat. Tel daar de laadruimte van 2 meter bij op en je kunt niet anders dan concluderen dat de KANGOO Z.E. naast ontzettend duurzaam ook nog eens heel praktisch is. De KANGOO Z.E. is niet voor niets al meer dan 5 jaar op rij de bestverkochte elektrische bedrijfswagen in Europa.

Praktische bedrijfswagen
De Renault KANGOO Z.E. is een praktische bedrijfswagen met een elektrische aandrijving. Dankzij het accupakket van 44kWh heeft dit model voldoende opslagcapaciteit om zorgeloos zaken te doen. De batterij heeft een uitgebreide actieradius van 270 km (NEDC). Bovendien is de laadtijd behoorlijk verkort ten opzichte van zijn voorganger. Zo is duurzaam zakendoen wel erg eenvoudig!

Pittig karakter
De Renault KANGOO Z.E. is dé bedrijfswagen voor elke ondernemer. De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van jouw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk de verschillende afmetingen en kies praktische ombouwmogelijkheden die aansluiten bij jouw werkzaamheden. Van een dakluik tot lat om lat betimmering, in de KANGOO is er voldoende plaats.

Renault KANGOO Z.E. bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire bedrijfswagen. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault KANGOO Z.E. op voorraad. Bekijk de KANGOO Z.E. occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons