Renault Kangoo Z.E.


De Renault Kangoo is nu ook elektrisch verkrijgbaar: de Renault Kangoo Z.E. Deze elektrische bedrijfswagen is uniek in de markt en een perfecte partner voor elke ondernemer!

Kangoo Z.E. is groen ondernemen

De Renault Kangoo Z.E. is een praktische bedrijfswagen met een elektrische aandrijving. Dankzij het accupakket van 44kWh heeft de Kangoo Z.E. voldoende opslagcapaciteit om zorgeloos zaken te doen. De batterij heeft een uitgebreide actieradius van 270 km (NEDC). Bovendien is de laadtijd behoorlijk verkort ten opzichte van zijn voorganger. Zo is duurzaam zakendoen wel erg eenvoudig!

Renault Kangoo Z.E. Bedrijfswagen

De ideale bedrijfswagen

De Renault Kangoo Z.E. is dé bedrijfswagen voor elke ondernemer. De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van uw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk de verschillende afmetingen en kies praktische ombouwmogelijkheden die aansluiten bij uw werkzaamheden. Van een dakluik tot lat om lat betimmering, in de Kangoo is er voldoende plaats. En dat voor prijzen vanaf €26.219,-.

Zero Emission, Full power

De Renault Kangoo Z.E. stoot dankzij de batterij en elektromotor geen uitlaatgassen uit. De auto is dan ook gelabeld als Zero Emission. Op de prestaties is echter niets aan te merken! De 44 kWh motor heeft 60 pk en een koppel van 225 nM, waarmee u vlot op weg gaat. Tel daar de laadruimte van 2 meter bij op en u kunt niet anders dan concluderen dat de Kangoo Z.E. naast ontzettend duurzaam ook nog eens heel praktisch is. De Kangoo Z.E. is niet voor niets al meer dan 5 jaar op rij de bestverkochte elektrische bedrijfswagen in Europa.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7598 beoordelingen
Bekijk reviews