Renault Kangoo Z.E.


Als eerste elektrisch aangedreven bedrijfswagen, heeft de nieuwe Renault Kangoo Z.E. een net zo toonaangevend design. U herkent de bedrijfswagen aan de zwarte koplampmaskers en het blauw verchroomde Renault-logo. Voor een nog stijlvoller uiterlijk kiest u de tweekleurige bumper met verchroomde sierlijst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laadruimte en energieverbruik

De elektrische Renault Kangoo Z.E. richt u geheel naar eigen wens in. Met een variabele laadruimte tot 4,6 m³ en een laadvermogen van 650 kg past u hem aan uw werkzaamheden aan. Kortom: bent u op zoek naar een auto om uw wagenpark mee uit te breiden? Bekijk dan deze 100% elektrische bedrijfswagen en ervaar de vele voordelen. Afremmen is opladen! Met de Renault Kangoo verliest u geen energie tijdens het vertragen, u wint zelfs energie terug! Dit is mogelijk door een baanbrekend nieuw systeem dat uw actieradius optimaliseert: Energy Smart Management. ’s Ochtends wegrijden met een aangename temperatuur? Zet op afstand de verwarming aan terwijl de Renault Kangoo Z.E. aan het opladen is. Zo gaat de energie van de verwarming niet ten koste van de actieradius. In de Renault Kangoo Z.E. kunt u elke dag genieten van de voordelen van elektrische mobiliteit.

Stille bedrijfswagen

Geniet van de stilte. De geruisloosheid van een elektrische motor maar met een pittige acceleratie. Omarm de eenvoud. Het gemak van een automatische versnellingsbak zonder schakelovergangen, voor een comfortabele en soepele rij-beleving. Hoge brandstofkosten? Ga elektrisch rijden! De Kangoo Z.E. is de eerste betaalbare, volledig elektrisch aangedreven bedrijfswagen. Dankzij de lagere energie- en onderhoudskosten is het mogelijk om een echte besparing te realiseren.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5632 beoordelingen
Bekijk reviews