Renault Koleos


Ontdek nu of de nieuwe Renault Koleos bij u past

Nu te bewonderen op onze oprit: de Renault Koleos!

Deze opvallende SUV is het nieuwste goede nieuws van Renault. Blinkend chroom. Stoere grill. Bose Surround-audiosysteem. En natuurlijk een bijpassende rijervaring. De eerste SUV van Renault in het D-segment, die ook heel geschikt is als zakelijke autoPast deze topklasser ook bij u?

Een partner om mee te pronken

Op de weg maakt de Koleos indruk. Hij toont z’n elegante maar sterke voorkomen met gepaste trots. Het blinkende chroom benadrukt de gespierde flanken en brede schouders, die op de grote lichtmetalen velgen lijken te rusten. Lees meer over het uiterlijk van de nieuwe Renault Koleos.

Aan de binnenkant zorgen de instelbare ambianceverlichting, het staande dashboard en de gedetailleerde naadafwerking voor een royaal gevoel. Een gevoel dat wordt benadrukt door de hoeveelheid ruimte: de Renault Koleos is de grootste SUV in z’n klasse. De combinatie van het atletische design en de ruimte maakt de Koleos ideaal voor iedereen die een bedrijf runt. Of een gezin. Lees meer over het interieur van de nieuwe Renault Koleos.

De Koleos is bovendien één van de veiligste! De standaard uitvoering kreeg van de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP maar liefst 5 sterren. Vooral de bescherming van inzittende volwassenen en kinderen werd als uitmuntend beoordeeld. Met de Koleos gaat u dus veilig en zorgeloos op pad!  Het volledige veiligheidsrapport leest u hier.

Welke motor heeft uw Renault Koleos?

De nieuwe Renault Koleos is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Renault Koleos Intens en de Renault Koleos Initiale Paris. U heeft keuze uit twee dieselmotoren. De Energy dCi 130 pk is handmatig te bedienen. De Energy dCi 175 pk is gekoppeld aan een X-Tronic-automaat. Welke motor heeft uw nieuwe Renault Koleos? Ontdek de voordelen van de verschillende opties.

Staat de Renault Koleos binnenkort ook op uw oprit? Maak een proefrit!

Veeg met uw handen over het stuurwiel. Neem plaats op de stevige, comfortabele stoelen. Hoor het geluid van de startende motor voor de allereerste keer. Wij geven u graag de gelegenheid om een proefrit te maken in de vierwielaangedreven Renault Koleos. De ideale SUV, ook voor zakelijke rijders. Bereken online uw inruilwaarde. Of maak een afspraak.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 6729 beoordelingen
Bekijk reviews