• Renault KOLEOS

    Stijlvol en comfortabel

Ontdek nu of de Renault KOLEOS bij je past!

Te bewonderen op onze oprit: de Renault KOLEOS! Blinkend chroom. Stoere grill. Bose Surround-audiosysteem. En natuurlijk een bijpassende rijervaring. De eerste SUV van Renault in het D-segment, die ook heel geschikt is als zakelijke auto. Past deze topklasser ook bij jou?

Renault KOLEOS voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault KOLEOS Private Lease v.a. €

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault KOLEOS van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault KOLEOS

KOLEOS: stoer, comfortabel en klaar voor een nieuw avontuur

Eigentijds design
Het exterieur van de Renault KOLEOS is indrukwekkend. De grote lichtmetalen velgen onder de brede schouders geven deze auto een gespierd voorkomen. Combineer dat met strakke, door chroom omgeven, lijnen. En je ziet een auto die zeker niet bescheiden is.

Praktische stadsauto
De Renault KOLEOS is niet alleen een indrukwekkende verschijning. Zodra je jezelf in de comfortabele bestuurdersstoel hebt geplaatst, valt het meteen op: ruimte! Boven je hoofd, naast je… En zelfs de achterbank is verrassend ruim. De KOLEOS is dan ook de ruimste SUV van zijn klasse. Doordeweeks vangt hij de ene blik na de andere en in het weekend geeft hij voldoende ruimte om met het gezin op pad te gaan. Klaar voor een nieuw avontuur!

Pittig karakter
Deze opvallende SUV is het nieuwste goede nieuws van Renault. Blinkend chroom. Stoere grill. Bose Surround-audiosysteem. En natuurlijk een bijpassende rijervaring. De eerste SUV van Renault in het D-segment, die ook heel geschikt is als zakelijke autoPast deze topklasser ook bij jou?

Renault KOLEOS bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault KOLEOS op voorraad. Bekijk de KOLEOS occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons