• Renault MEGANE ESTATE

    Sportief en praktisch tegelijkertijd

Vanaf € 29.640,- Bekijk acties voor de beste prijs

Ontdek de nieuwe Renault MEGANE ESTATE

De Renault MEGANE ESTATE. Deze opvallende verschijning heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe velgen en opvallende INITIALE PARIS en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen.

Renault MEGANE ESTATE Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault MEGANE ESTATE Private Lease v.a. € 399 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault Renault MEGANE ESTATE van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault Renault MEGANE ESTATE

De MEGANE ESTATE: Een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken

Verbonden met jou
Via het EASY LINK-multimediasysteem heb je de volledige controle over het verticale display. Alleen de informatie die jij belangrijk vindt, wordt weergegeven. Of koppel simpelweg je telefoon via Android Auto™ of Apple Carplay™.

Veiliger dan ooit
Ook op het gebied van veiligheid is de nieuwe MEGANE ESTATE revolutionair veranderd. Dankzij het Active Emergency Braking System, remt de MEGAN ESTATE automatisch wanneer dat nodig is. Rij je onverhoopt over de rijstrookmarkering? Ook dan houdt de MEGANE ESTATE je veilig. Door een trilling in het stuur, word je gewaarschuwd.

Personaliseer
De Renault MEGANE ESTATE is een auto om goed mee voor de dag te komen. De evenwichtige afmetingen, het verleidelijke exterieur en de geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium maken de station een prachtige verschijning.

Maak kennis met de MEGANE ESTATE bij Bochane
Kom langs in een van onze showrooms en maak persoonlijk kennis met de Renault MEGANE ESTATE. Of vraag direct online een proefrit aan.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat