Renault Mégane Estate


De Renault Mégane Estate is een auto om goed mee voor de dag te komen. De evenwichtige afmetingen, het verleidelijke exterieur en de geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium maken de station een prachtige verschijning. De Renault Megane Estate is al leverbaar vanaf 22.590,-.

Ontdek de Renault Mégane Estate

Sportief en praktisch tegelijkertijd

De Renault Mégane Estate is zowel sportief als praktisch. Neem plaats in de comfortabele stoelen en houd belangrijke spullen binnen handbereik in de opbergruimte in de armsteun. Door de grote laadlengte is er ook achterin voldoende plaats voor bagage. Met de krachtige motoren en de optionele vierwielaandrijving is de Estate klaar voor elk avontuur!

Testresultaten

De professionals van Autoweek testen de Renault Mégane Estate. Wat ze meteen opvalt is de ruimte in de auto, zo heeft de Estate meer beenruimte achterin. De kenners zijn daarnaast vooral te spreken over het onderstel en de soepele motor. Ten slotte wordt in de videoreview benoemd dat de prijs van de Megane Estate voordeliger is dan het vorige model, zonder dat de auto er op achteruit gegaan is. Bekijk de test en oordeel zelf!

Bekijk hier de videoreview van Autoweek

Vooraad en occasions van de Renault Mégane Estate

Bochane heeft zowel occasions als nieuwe modellen van de Renault Mégane op voorraad. Bekijk hier de Mégane Estate occasions of maak een afspraak om de Mégane Estate op een vestiging bij u in de buurt te bewonderen.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews