Renault Mégane


De nieuwe Renault Mégane is een stijlvolle verschijning! Lees hier meer over de verschillende uitvoeringen, het comfortabele interieur en de krachtige motoren van de Mégane en laat u verrassen!

Maak kennis met de Renault Mégane

Renault Megane Exterieur

Imposant design

De Mégane is dankzij het dynamische design en de imposante grille een Renault om goed mee voor de dag te komen. De auto heeft elegante vormen en een zelfverzekerde look. Vooral in het donker is dit goed zichtbaar dankzij de herkenbare LED verlichting aan de voor- en achterzijde.

Renault Mégane GT

De Renault Mégane is ook in GT uitvoering beschikbaar, voor een nog krachtigere ervaring. Dankzij het 4CONTROL-chassis en de Energy TCe 205 turbomotor met automatische EDC 7 versnellingsbak gaat u daadkrachtig op pad. De GT uitvoering heeft een bijpassend sportief uiterlijk dankzij de LED Pure Vision koplampen, lichtmetalen 17” wielen en een Renault Sport voor- en achterbumper.

Testresultaten

De testresultaten bevestigen het dynamische en sportieve karakter van de Renault Mégane. De kenners van Autoweek testen de auto grondig en vertellen hun bevindingen in onderstaande video. In de videoreview wordt de auto vooral geprezen om zijn fijne besturing, de kwieke motor en de veiligheid. De review van de Mégane GT leest u op de website van autoweek.

Bekijk hier de test van Autoweek

Vooraad en occasions van de Renault Mégane

Autobedrijf Bochane heeft verschillende occasions en nieuwe modellen van de Renault Mégane op voorraad. Ook zijn er demo modellen van de Mégane beschikbaar. Bekijk hier de Mégane occasions of maak een afspraak om de Clio op de vestiging te bewonderen.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews