• Renault MEGANE

    Maak kennis met de Renault MEGANE

Rijklaar vanaf € 30.090,-
Private lease v.a. € 429,-

Ontdek de Renault MEGANE

De MEGANE is dankzij het dynamische design en de indrukwekkende grille een Renault om goed mee voor de dag te komen. De auto heeft elegante vormen en een zelfverzekerde look. In het donker is dit goed zichtbaar dankzij de herkenbare LED verlichting aan de voor- en achterzijde.

Renault MEGANE Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault MEGANE Private Lease v.a. € 429 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault MEGANE van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault MEGANE

De MEGANE: Een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken

Verbonden met jou
Via het EASY LINK-multimediasysteem heb je de volledige controle over het verticale of horizontale display. Alleen de informatie die jij belangrijk vindt, wordt weergegeven. Of koppel simpelweg je telefoon via Android Auto™ of Apple Carplay™.

Veiliger dan ooit
Ook op het gebied van veiligheid is de nieuwe MEGANE revolutionair. Dankzij het Active Emergency Braking System, remt de MEGANE automatisch wanneer dat nodig is. Rij je onverhoopt over de rijstrookmarkering? Ook dan houdt de MEGANE je veilig. Door een trilling in het stuur, word je gewaarschuwd.

Dankzij Traffic Sign Recognition weet je altijd wat de maximum snelheid is. De MEGANE is standaard voorzien van deze veiligheidssystemen.

Personaliseer
Je stelt de MEGANE volledig samen naar jouw wensen. Laat de sensuele lijnen nog beter uitkomen met nieuwe kleuren zoals Noir Etoile, Cosmos Bleu of één van de andere 10 lakkleuren.

Maak kennis met de MEGANE bij Bochane
Kom langs in een van onze showrooms en maak persoonlijk kennis met de Renault MEGANE . Of vraag direct online een proefrit aan.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons