Renault Initiale Paris


Ultieme luxe, optimaal rijcomfort en extravagante details: dat is waar Initiale Paris van Renault voor staat. Deze nieuwe lijn van Renault wordt gekenmerkt door luxe, extra comfort en afwerking met hoogwaardige materialen. Met deze lijn exclusieve ontwerpen richt Renault zich op de premium markt. Het exclusieve en opvallende design straalt in alle opzichten klasse uit. De kleuren, materialen en uitrusting: ze zijn speciaal geselecteerd om u van het maximale comfort te voorzien.

Renault Koleos Initiale Paris

Sublieme rij-ervaring

Het Initiale Paris label werd tijdens de IAA in Frankfurt in 2013 voor het eerst geïntroduceerd. De nieuwe Espace was het eerste model dat als Initiale Paris-versie uit kwam. Kort daarna volgde de Talisman in Initiale Paris, welke tot  ‘Mooiste auto van het jaar’ mooiste auto van het jaar bekroond werd. Dit sluit perfect aan op het doel dat Renault met deze lijn voor ogen heeft: een ongeëvenaarde rij-ervaring neerzetten.

Interieur van de nieuwe Renault Initiale ParisRenault Initiale Paris Interieur

Unieke stijlelementen

Het verhoogde comfort is meteen voelbaar dankzij de bekleding in nappaleder en de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Ook wat technologie betreft wordt de lat hoog gelegd: het BOSE premium sound system met BOSE Surround Sound zorgt voor optimaal geluid in de auto met reeds prettige akoestiek. De auto’s zijn verder uitgerust met het Renault R-Link 2-systeem, Easy Park Assist, ‘4Control’-vierwielbesturing en het Renault Multi-Sense-systeem: extra’s die het rijcomfort compleet maken.

Voorzijde Renault Captur Initiale ParisRenault Initiale Paris Velgen

Luxueus design en stijlvolle details

Ook aan het design van de auto is te zien dat het om een luxueuze versie gaat. De 19” wielen en de exclusieve Initiale Paris carrosseriekleur Noir Améthyste stralen klasse uit. Een leuk detail is dat elke variant wordt uitgerust met unieke velgen.  Zo zijn de lichtmetalen velgen bij de Initiale Paris-versie van de Espace gebaseerd op het design van de Eiffeltoren en straalt de Talisman op zwarte gediamanteerde velgen.

Kortom, een luxueuze label dat gerust het kroonjuweel van Renault mag worden genoemd. De Renault Initiale Paris is op dit moment verkrijgbaar op de modellen Clio, Scénic, Grand Scénic, Koleos, Talisman en Captur.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews