Vanaf (excl. bpm/btw)
€ 41.200 € 39.780
Financial lease (p/mnd)
€ 

Ontdek de Renault Trafic 100% electric

Betreed elke zero-emissiezone met de nieuwe Renault Trafic E-Tech 100% electric. Als marktleider in bedrijfswagens zet Renault de volgende stap naar duurzame mobiliteit. De populaire Renault Trafic is nu beschikbaar als 100% elektrische bedrijfswagen met een indrukwekkende laadlengte tot 4,15 meter en een actieradius tot maar liefst 294 km. Ontdek wat de Trafic E-Tech 100% electric voor jouw bedrijf kan betekenen.

4.15 m

laadlengte

294 km

actieradius

UITSTEKENDE SERVICE EN DESKUNDIGHEID

Een Renault Trafic E-Tech
van Bochane

Koop jouw Renault Trafic E-Tech bij Bochane en profiteer van onze deskundigheid en professionaliteit. Wij zijn lid van de BOVAG en zijn tevens Erkend Renault Dealer.

Erkend Renault dealer en BOVAG lid

Gespecialiseerde monteurs

Topkwaliteit en service

Inruilen?

Wil je je wagenpark upgraden met nieuwe bestelauto’s? Bij ons kun je je oude bestelwagens inruilen voor de nieuwe Renault Trafic E-Tech. Ook zakelijk leasen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de inruilwaarde of wil je meer weten over zakelijk leasen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Ervaar de Renault Trafic E-Tech zelf

Een nieuwe bedrijfswagen schaf je niet zomaar aan. Daarom krijg je bij ons uitgebreid de mogelijkheid om de Renault Trafic E-Tech uit te proberen. We heten je van harte welkom voor een proefrit bij één van onze vestigingen. Bel naar de vestiging voor het maken van een afspraak of plan je afspraak online bij ons in.

Onze voorraad

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Heb je vragen? Of wil je meer weten over de verschillende opties en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn op de website terug te vinden. Ook kun je in een enkele klik een chatbericht naar ons sturen via het chatvenster. Wil je door ons teruggebeld of gemaild worden? Vul dan je gegevens in op het online contactformulier. Je hoort snel van ons!

De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraad modellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. 80% elektrisch rijden in de stad: afhankelijk van het oplaadniveau van de accu en de rijstijl / interne bron Renault / 2022. Actieradius tot 294 km met een volle tank, waarden gecertificeerd volgens het WTLP-protocol. / bron: UTAC / juli 2022