Renault Talisman Estate


Renault Talisman Estate: elegante nieuwkomer in het D-Segment

Wij presenteren u met trots de geheel nieuwe Renault Talisman, waar kracht en design elkaar ontmoeten!

Deze nieuwe estate van Renault heeft sterke overeenkomsten wat betreft elegantie, kwaliteit en moderne features met de recent geïntroduceerde Renault Espace en is de opvolger van de Laguna. Hij onderscheidt zich in het D-segment met zijn bijzonder royale interieur en kofferbak.

Deze nieuwe Renault in het D-segment is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 33.490,-. en biedt keuze uit vijf efficiënte Euro 6-motoren met turbotechniek. De Talisman is ook leverbaar als Sedan voor € 32.290,-.

Renault Talisman Acties
Renault Talisman Estate Occasions

INITIALE PARIS: Het beste dat de Renault Talisman te bieden heeft!


Net als de Renault Espace is deze Renault leverbaar als Initiale Paris versie. Deze versie onderscheidt zich met zijn rijke uitrusting, perfecte afwerking en unieke details.

MODERNE FEATURES 

  • U kunt kiezen uit het nieuwe R-Link 2 multimediasysteem. Deze is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de auto en werkt net zo eenvoudig als een conventionele tablet met een realistisch navigatiebeeld met 3D-weergave van gebouwen voor de 8,7-inch versie. Uitgevoerd met een voorleesfunctie voor emails en meerdere aansluitingen voor mobiele apparaten.
  • Het BOSE Surround Sound-systeem heeft dertien high-performance speakers inclusief twee subwoofers en houdt rekening met de akoestiek voor een kraakhelder geluid.
  • 4Control vierwielbesturing, een uniek onderstel voor optimale veiligheid!
  • Renault Multi-Sense, kies het rijkarakter dat past bij u en ervaar de combinatie van optimaal rijcomfort en beleving door aanpassingen van interieur-kleur, geluid en stoelmassage.
  • ADAS-systemen, zij verhogen het comfort en de veiligheid voor u naar een maximaal niveau.

MOTOR UITVOERINGEN
Hij wordt geleverd in twee benzineversies die gekoppeld zijn aan de zeventraps EDC-transmissie met dubbele koppeling. U kunt kiezen uit de Energy TCe 150 en de Energy TCe 200 motor.  

Het dieselaanbod begint bij de Energy dCi 110 met een indrukwekkend lage CO 2-emissie van 95 g/km. Deze is, evenals de sterkere Energy dCi 130, standaard voorzien van een handgeschakelde zesversnellingsbak. In beide gevallen is de zestraps EDC-automaat optioneel. De Energy dCi 160 is voorzien van twinturbotechniek en komt uitsluitend met de zestraps EDC-transmissie.

Talisman Estate

Talisman Estate

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews