Renault Talisman


Renault Talisman: elegantie in het D-Segment

Renault Talisman Exterieur

Wij presenteren u met trots de nieuwe Renault Talisman, waar kracht en design elkaar ontmoeten! Deze vierdeurs sedan is de opvolger van de Laguna. Hij onderscheidt zich in het D-segment met zijn bijzonder royale interieur en een kofferbak die tot de ruimste in zijn klasse behoort (minimaal 608 liter). Deze nieuwe Renault Sedan in het D-segment is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 32.290,-. en biedt keuze uit vijf efficiënte Euro 6-motoren met turbotechniek.

Renault Talisman: stijlvol en comfortabel

Renault Talisman Exterieur 

De Renault Talisman staat voor luxe en elegantie. De stoere voorzijde en krachtige lijnen geven de auto een sportieve uitstraling. Het royale interieur is uitgerust met de nieuwste technologie. Zodat u zowel stijlvol als comfortabel de weg op gaat. De Renault Talisman reageert op uw aankomst door de dagrijverlichting in te schakelen, de zijspiegels uit te klappen en het interieur te verlichten. Daarnaast opent u de achterklep met een beweging van uw voet, zodat u zonder moeite uw bagage in de bagageruimte plaatst. Het comfort zit ook in kleine elementen van de Talisman: zo schuift de bestuurdersstoel automatisch 50 mm achteruit bij het uitschakelen van de motor, zodat uitstappen nog eenvoudiger wordt.

Test van de Renault Talisman

De Renault Talisman werd door de kenners van Autoweek aan een test onderworpen. In de videoreview is te zien hoe de Talisman beoordeeld wordt als een auto met opvallend design met leuke innovaties voor een goede prijs. Bijzonder opvallende punten zijn de verrassende ruimte en de handige vierwielaansturing. Bekijk de complete test in de video.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de beschikbare voorraad, deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews