• Renault TALISMAN

    stijlvol en comfortabel

Ontdek de Renault TALISMAN

De Renault TALISMAN is een ruime 5 deurs auto met een kleine draaicirkel en zuinige motoren. Dit model combineert een mooi design met praktische oplossingen. Bekijk hier de ruime afmetingen, de modieuze kleuren en de foto’s van de Renault TALISMAN en ontdek de veelzijdigheid van deze mooie auto.

Renault TALISMAN voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault TALISMAN Private Lease v.a. € 229 per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault TALISMAN van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault TALISMAN

TALISMAN: elegantie in het D-Segment

Eigentijds design
De Renault TALISMAN verleidt jou met nog meer karakter, de vrolijke uitstraling en de dynamische rijkwaliteiten! Deze Renault laat zich van zijn beste kant zien met een nieuw design, sprankelende kleuren en de vele mogelijkheden voor customization.

Praktische stadsauto
De TALISMAN is ontworpen voor het leven in de stad. Doordat de motor achterin ligt heeft de auto een kleine draaicirkel van slechts 8,6 meter. Hierdoor is de auto wendbaarder dan alle andere auto’s in zijn klasse. De auto is hiernaast ook praktisch ingedeeld, het interieur biedt diverse handige opbergplekken met een maximale bagageruimte van 959 liter.

Renault TALISMAN bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault TALISMAN op voorraad. Bekijk de TALISMAN occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons