Renault Trafic passenger


De Renault Trafic Passenger, ruimte voor 9 personen

De Trafic Passenger is er in twee lengtes. In beide versies passen met gemak 9 personen. U kunt zelf de gewenste configuratie kiezen: aparte stoel of passagiersbank voorin en een of twee banken met 3 zitplaatsen achterin. De Trafic is aan te passen aan al uw behoeften, ongeacht of u hem voor uw werk of privé gebruikt.

Offerte aanvragen              Proefrit aanvragen

COMFORT IN DE AUTO

De nieuwe Trafic Passenger biedt innovatieve oplossingen die uw comfort vergroten. De cabine is uitgerust met een houder voor smartphones en tablets en heeft een opbergcapaciteit van 90 liter, waaronder een opbergbak van 54 liter onder de passagiersbank, zodat u al uw spullen gemakkelijk kwijt kunt. Het comfort en de bestuurderspositie van de nieuwe Renault Trafic zijn vergelijkbaar met dat van een MPV. De nieuwe Trafic biedt een ongekend rijcomfort dankzij het moderne design van het interieur, de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen.

Trafic passenger

Trafic passenger

LAADVOLUME OP MAAT

In de nieuwe Trafic Passenger passen met gemak negen personen en in de ruime kofferbak is genoeg ruimte voor al hun bagage. De zitplaatsen achterin zijn ruim en comfortabel. Dankzij de flexibel te gebruiken achterbank biedt de nieuwe Trafic Passenger een laadvolume op maat, tot wel 3.400 liter in de L2-uivoering (achterbank neergeklapt). De nieuwe Trafic Passenger is veelzijdig en voldoet aan al uw behoeften.

Offerte aanvragen              Proefrit aanvragen             Renault Trafic Occasions

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews