• Renault TWINGO Electric

    De 100% elektrische stadsauto

Vanaf € 23.020,- Bekijk acties voor de beste prijs
Private lease v.a. € 394,-

Ontdek de Renault TWINGO Electric

De Renault TWINGO Electric is een ruim 5-deurs volledig elektrische auto met een kleine draaicirkel. Ontzettend handig in de stad! Dit model combineert een mooi design met praktische oplossingen. Met de 100% elektrische TWINGO Electric rijdt u volledig emissievrij, goed voor het milieu dus. Daarbij beschikt de TWINGO Electric over een actieradius van 190 km (WLTP) met de elektrische R80 motor.

Ontdek de Renault Renault TWINGO E-TECH ELECTRIC van binnen en van buiten

TWINGO Electric: milieuvriendelijk, compact en veilig

Eigentijds design
De Renault TWINGO Electric verleidt jou met nog meer karakter, de vrolijke uitstraling en de dynamische rijkwaliteiten! Deze nieuwe 100% elektrische Renault laat zich van zijn beste kant zien met een nieuw design, sprankelende kleuren en de vele mogelijkheden voor customization.

Praktische stadsauto
De TWINGO Electric is ontworpen voor het leven in de stad. Met zijn draaicirkel van slechts 8,6 meter is de auto wendbaarder dan alle andere auto’s in zijn klasse. De auto is hiernaast ook praktisch ingedeeld, het interieur biedt diverse handige opbergplekken met een maximale bagageruimte van 959 liter.

TWINGO Electric Vibes
De Renault TWINGO Electric is ook leverbaar als unieke Série Limitée Vibes. Deze speciale uitvoering heeft de exclusieve carrosseriekleur “Orange Valencia”. Met witte accenten op de grille, aan de zijkant en in de lichtmetalen wielen in combinatie met een subtiele of opvallende Vibes striping, maakt hij elektrisch rijden nog een stukje spannender. Ook van binnen zit de Série Limitée Vibes vol met energie! Zo zijn er overal in het interieur feloranje accenten te vinden, van de nieuwe exclusieve bekleding tot de randen langs het dashboard.

Renault TWINGO Electric bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze elektrische stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de niet elektrische Renault TWINGO op voorraad. Bekijk de TWINGO occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat