Renault Twizy


De Renault Twizy is een opvallende verschijning. Het kleine futuristische design valt meteen op onderweg. Naast opvallend is de Twizy ook nog eens erg praktisch, innovatief en duurzaam.

Renault Twizy: een vernieuwende uitstraling

Renault Twizy Onderweg

Geen uitstoot en geen lawaai: de Renault Twizy is vernieuwend op vele fronten. Het moderne design en de groene aandrijving zorgen voor een bijzonder duurzame uitstraling. Met de bijzondere kleuren en opties voor het exterieur maak je de Twizy  helemaal eigen. Met prijzen vanaf €7.680,-* is de Twizy bovendien ook nog eens heel betaalbaar!

Renault Twizy Overzicht Materiaal

Een en al innovatie

De compacte Renault Twizy barst van de innovatie. En de boordcomputer maakt rijden makkelijker dan ooit. Deze auto wordt onmisbaar in je stadsleven. De auto is in 3,5 uur opgeladen via een standaard stopcontact en heeft een actieradius van 100 km. Verkrijgbaar met een maximumsnelheid van 45 of 80 km/u.

100% veilig

De Renault Twizy is niet alleen leuk en handig, maar ook erg betrouwbaar en veilig. Zo is het buizenframe ontwikkeld door Renault Sport. Toch is de Twizy super wendbaar, je parkeert hem overal met gemak, zelfs dwars! Tegelijkertijd beschikt de uitvoering Cargo over een flinke laadruimte. Handig: de achterklep heeft een hoek van 90°.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews