Renault Twizy (elektrisch)


De volledig elektrische Renault Twizy: hiermee mag je al de weg op vanaf 16 jaar!

Autobedrijf Bochane is ZE dealer voor Renault en levert onder andere de volledig elektrische Twizy, deze twee-zitter is leverbaar vanaf € 7.590,-.

Twizy offerte Twizy occasion

De Twizy is een tweepersoons Zero Emission stads auto en is leverbaar met 2 motoren. De Twizy Urban 45 heeft een maximumsnelheid van 45 km/uur en wordt aangemerkt als brommobiel. Hierdoor mag deze auto bestuurd worden door personen vanaf 16 jaar die in het bezit zijn van een bromfietscertificaat.

De ‘normale’ Twizy heeft een maximumsnelheid van 80 km/uur en wordt aangemerkt als auto waarvoor u in het bezit moet zijn van rijbewijs B. Deze stadsauto is in slechts 3,5 uur volledig opgeladen en in 3 uur zelfs al 80% opgeladen. Om je Twizy op te laden heb je de volgende twee mogelijkheden: bij je oplaadpunt thuis of bij een openbaar oplaadpunt. Bekijk hieronder het bijbehorende filmpje en voor u het weet rijdt u weg in de Twizy!

Zerro Emission wil zeggen: volledig elektrisch en dit levert de nodige voordelen voor u op!

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-262 42 63.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5632 beoordelingen
Bekijk reviews