• Renault ZOE

    Een prachtige verschijning!

Vanaf € 32.790,- Bekijk acties voor de beste prijs
Private lease v.a. € 594,-

Ontdek de Renault ZOE

De Renault ZOE is een 100% elektrische auto. Met een actieradius waarmee de meeste automobilisten prima het dagelijks woon werkverkeer af kunnen leggen. En daarom een ideale auto voor zowel particulieren als voor bedrijven. In de praktijk is de NEDC norm niet altijd realiseerbaar.

Ontdek de Renault Renault ZOE E-TECH ELECTRIC van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault Renault ZOE E-TECH ELECTRIC

ZOE: compact, duurzaam en een verschijning

Eigentijds design
De Renault ZOE verleidt jou met nog meer karakter, de mooie uitstraling en de duurzame rijkwaliteiten! Deze nieuwe Renault laat zich van zijn beste kant zien met een nieuw design, sprankelende kleuren en de vele mogelijkheden voor customization. Bovendien is de Zoe vriendelijk geprijsd.

Duurzame auto
De ZOE is ontworpen om het milieu te helpen. Doordat de batterij oplaadbaar is met groene stroom. Hierdoor is de auto muisstil en zorgt het voor een betere luchtkwaliteit. De auto is hiernaast ook bekleed met gerecyclede stoffen van o.a. oude gordels.

Pittig karakter
De Renault ZOE is een veelzijdige nieuwe auto die zich aanpast aan uw wensen. De auto is verkrijgbaar in een automaat. Ondanks het pittige karakter van de auto heeft de auto een duurzaam gebruik, zo bespaart het kosten én milieu.

Renault ZOE bij Bochane
Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze populaire stadsauto. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions van de Renault ZOE op voorraad. Bekijk de Zoe occasions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat