Renault ZOE (elektrisch)


Beschikbaar vanaf €30.390 (Bekijk alle prijzen)

De Renault ZOE is op dit moment de meest voordelige en daarnaast ook de eerste betaalbare 100% elektrische auto met een actieradius van 400 km volgens de NEDC*. Samen met de Tesla Model S is de Renault ZOE de enige 100% elektrische auto met die actieradius! En daarom een ideale auto voor zowel particulieren als voor bedrijven. (een Renault ZOE leasen?)

Daarom hoeft u zich geen zorgen meer te maken over afstanden en kunt u nog meer genieten van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE u biedt. Rijd verder op een volgeladen batterij, laad snel en overal op, en ontspan. De ZOE is uitgerust met de nieuwe Z.E. 40-batterij waarmee de actieradius is vergroot naar 400 kilometer volgens de NEDC*. Uw mobiele vrijheid is dus vrijwel onbeperkt en u kunt spontaan weekendjes weg. In alle rust en stilte!

Ook aan de looks ontbreekt het de Renault ZOE niet. Van binnen als van buiten is deze auto een prachtige maar toch stoere Elektrische auto. Bekijk hier alle foto’s.

* NEDC is de officiële Europese testmethode en maakt het mogelijk auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken

Afspraak maken Houd mij op de hoogte!

De Renault ZOE is beschikbaar in 4 uitvoeringen

De standaard Renault ZOE is al compleet, maar je kan hem naar eigen smaak nog luxer maken. Met de Life, Zen, Intens of Bose uitvoering. Naast de verschillende uitvoeringen kan er ook gekozen worden uit verschillende kleuren, verschillende opties en accessoires en twee soorten (elektro)motoren. En ga je voor batterijhuur of is een batterij kopen handiger?

Past de Renault ZOE in uw garage? Is de instaphoogte goed?

Lengte, hoogte, breedte, instaphoogte, etc. Bekijk alle gedetailleerde afmetingen.

Belangrijkste afmetingen Renault ZOE

Totale lengte 4084 mm
Hoogte met bagageklep open, onbeladen 2028 mm
Totale breedte met buitenspiegels 1945 mm
Grondspeling bodem auto 120 mm
Totale volume bagageruimte (ISO-norm 3832) 338 liter

De volledig elektrische Renault ZOE, ronduit revolutionair.

Zoe = Zero emission = Zero noise

De meest sensationele eigenschap van de ZOE is dat de auto superstil rijdt. Zelfs bij voluit accelereren is er geen motorgeluid. Slechts het rollen van de banden op de weg en zacht windgeruis maken hoorbaar dat de auto rijdt.

De gerieflijke stilte maakt het rijden zeer aangenaam. Om voetgangers te attenderen op de naderende auto is er tot 30 km/uur een automatisch werkend waarschuwingsgeluid hoorbaar. Dat meldt op vriendelijke wijze dat de auto nadert. U kunt kiezen uit drie geluiden. Bij hogere snelheden (meer dan 30 km/uur) maken de banden voldoende geluid om voetgangers en fietsers te waarschuwen.

De ZOE overal opladen waar u wilt!

De batterij van de ZOE kunt u vrijwel overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra, supermarkten of langs de snelweg. Opladen is gemakkelijk, kan op steeds meer plaatsen en gaat verbluffend snel: de standaard bijgeleverde CaméléonTM -lader past zich aan het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt aan (laadvermogen variërend van 3,7kW tot 43 kW*). Zo wordt op basis van het gebruikte laadpunt de laadtijd aangepast. Het is mogelijk in dertig minuten uw batterij voldoende op te laden voor een reële actieradius van 120 kilometer.
Het laden wordt bijna net zo eenvoudig als brandstof tanken!

* 43kW laden alleen mogelijk voor Quickcharge.

Het Renault R-LINK systeem, uw persoonlijke auto assistent!

Op het mooie grote multimedia-touchscreen van het Renault R-LINK multimedia- en navigatiesysteem kunt u uw route plannen, e-mails bekijken, uw favoriete muziek kiezen en luisteren, en apps downloaden via de R-LINK Store.

Met de nieuwe ZE TRIP (beschikbaar vanaf tweede kwartaal 2017) functionaliteit toont het R-LINK systeem de oplaadpunten in de buurt of nabij uw bestemming, zodat u in alle rust onderweg gemakkelijk kan ‘bijtanken’. De app MY ZE INTER@CTIVE zorgt ervoor dat u met uw smartphone op afstand de actieradius kunt raadplegen, het opladen van de batterij kunt programmeren en op afstand vooraf de ZOE kunt verwarmen of koelen terwijl de auto nog geladen wordt.

Hoe ver rijdt u met deze elektrische auto in de praktijk?

Om te beginnen rijdt de Renault ZOE (R90 motor) in de Nederlandse praktijk zo’n 244 kilometer op één batterijlading. Het model met de eerste type accu rijdt ongeveer 120 tot 140 kilometer op één batterijlading. Verder rijden is geen probleem, kwestie van bijladen op het juiste moment. We noemen dit: laden naar gebruik.

Het uiteindelijke bereik op een batterijlading hangt van diverse zaken af. Zoals de rijstijl, het weer en of de auto veel of weinig op de snelweg rijdt.

In de praktijk van de rijders gaat het niet zo zeer om de afstand die met een volle batterij afgelegd kan worden, maar juist om de mogelijkheid om gedurende de dag de batterij bij te laden.

Afspraak maken Houd mij op de hoogte!

 

Renault ZOE

Renault ZOE

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-262 42 63.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5620 beoordelingen
Bekijk reviews