Wintercheck


Bochane Renault Wintercheck

De winter staat om de hoek en binnenkort moeten we allen onze autoruiten weer flink krabben. Veel mensen stranden in de winter met hun auto; met een lege accu, bevroren slot of wat dacht je van de frustratie van ramen die opnieuw bevriezen door een niet werkende verwarming! Om veilig en zonder zorgen weer de weg op te kunnen bestaat er de wintercheck.

Maak een afspraak

Wat is een Wintercheck?

Tijdens een Wintercheck controleren wij je auto op 10 belangrijke punten. Als je auto op al deze punten goed scoort, kun jij veilig en zorgeloos op pad. Je ontvangt na afloop van de wintercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen.

  1. Accu & Elektrisch systeem
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Verwarming
  6. Carrosserie
  7. Uitlaat
  8. Vloeistoffen
  9. Verlichting
  10. Sloten en portieren

Wat kost de Bochane Renault Wintercheck?

Bij Bochane is de winterinspectie helemaal gratis wanneer je in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas of een MyRenault+ pas. Heb je geen pas? Dan is de Wintercheck slechts € 14,95

Speciale winteractie

Van 1 november t/m 25 januari 2019 is er een speciale winteractie. Je ontvangt tot wel 70% korting op heel veel leuke uitstapjes en activiteiten. Je kunt dan met korting naar de leukste concerten, theater en musicals, musea en wellnessresorts. Onbeperkt! Daarnaast maak je kans op een compleet verzorgd verblijf in Villages Nature Paris bij Disneyland Paris.

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Voor de wintermaanden hebben wij een flink aantal producten extra aantrekkelijk geprijsd, zoals winterbanden, rubberen mattensets en Renault dakvervoer. Profiteren van deze acties? Vraag dan meteen een offerte aan bij het maken van een afspraak voor jouw Wintercheck! Liever eerst advies? Onze serviceadviseurs vertellen graag meer over de aanbiedingen. Neem contact met hen op.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7333 beoordelingen
Bekijk reviews