Zomercheck


Bochane Renault Zomercheck

Het is vakantietijd! Hoe zorgt u ervoor dat u daar alles uithaalt? Niet met pech langs de weg op de route du soleil. En genieten van onbezorgde stranddagen. Laat uw Renault controleren tijdens een Bochane Zomercheck! Dan kunt u deze zomer onbezorgd op pad met uw auto.

Wat is een Zomercheck?

Tijdens een Zomercheck controleren wij uw auto op 10 belangrijke punten. Als uw auto op al deze punten goed scoort, kunt u veilig en zorgeloos op pad. U ontvangt na afloop van de zomercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen.

1. Banden
2. Remmen
3. Ruitenwissers
4. Verwarming
5. Carrosserie
6. Uitlaat
7. Vloeistoffen
8. Verlichting
9. Stuurinrichting
10. Elektrisch systeem incl. accu

Maak een afspraak

Wat kost de Bochane Renault Zomercheck?

Bij Bochane is de zomerinspectie helemaal gratis wanneer u in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas of een MyRenault+ pas. Heeft u geen pas? Dan is de Zomercheck slechts € 14,95

Speciale zomeractie

Van 1 juni t/m 24 augustus is er een speciale zomeractie. U krijgt bij uw Zomercheck dan namelijk het Vakantie Doe-Boek voor de kinderen. En u ontvangt tot wel 70% korting op heel veel leuke uitstapjes en activiteiten. U kunt dan met korting naar de leukste pretparken, dierentuinen, musea en wellnessresorts. Zo vaak als u maar wilt!

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Voor de zomermaanden hebben wij een flink aantal producten extra aantrekkelijk geprijsd, zoals zomerbanden, accu’s, remblokken en ruitenwisserbladen. Wilt u van deze acties profiteren? Vraag dan meteen een offerte aan bij het maken van een afspraak voor uw Zomercheck! Liever eerst advies? Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer over de aanbiedingen. Neem contact met hen op.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 6637 beoordelingen
Bekijk reviews