Heeft u de Renault gevonden die helemaal bij u past? Dan kan Autobedrijf Bochane er ook voor zorgen dat de financiering en autoverzekering voor uw Renault perfect geregeld wordt.

Om dit perfect voor u te regelen staan de mensen van Bochane Services voor u klaar. Bochane Services is sinds 2011 onderdeel van de Bochane Groep.

Bochane Services is een financieel dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in financieringen en verzekeringen voor de automobielbranche. De dienstverlening kenmerkt zich door een productenpalet dat speciaal is samengesteld voor autokopers zowel zakelijk als privé.

Bochane Services Logo
Onze betrouwbaarheid kenmerkt zich door een gedegen en op maat gemaakt advies voor u als klant. Wij zijn in staat om voor elke wens een passende oplossing te vinden door de financiering te koppelen aan het voertuig en aan uw wensen. Bochane Services is door de AFM volledig gecertificeerd voor alle financieringen en schadeverzekeringen. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies.

Renault verzekeren

Een goede autoverzekering, toegespitst op uw persoonlijk wensen en behoeften zodat u zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken is onze taak. Wilt u meer informatie? Klik hier

Renault financieren

Naast autoverzekeringen bieden we de mogelijkheid tot financieren.
Wij doen zaken met een aantal, met zorg geselecteerde, financieringsmaatschappijen. Zodat er voor u altijd een financiering beschikbaar is die goed aansluit bij uw situatie en wensen.
Op deze manier krijgt u een op maat gemaakt en persoonlijk plan zodat u zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. Wilt u meer informatie? Klik hier