Zakelijk acties bij Bochane Renault

Als zakelijke bestuurder bent u veel onderweg. Extra reden voor een betrouwbare en goed uitgeruste Renault. Bij Bochane begrijpen we de zakelijke rijder en geven we graag iets extra’s.

Renault Clio Accessoires Telefoonhouder

Gratis Accessoirecheque

Koop voor 31 maart 2019 een nieuwe Renault en ontvang als zakelijke rijder een gratis accessoirecheque cadeau. Ideaal voor een tablethouder bijvoorbeeld, dakdragers of andere praktische uitrustingen.**

Model Accessoirecheque
Captur €500,-
Mégane Hatchback €750,-
Kadjar €1000,-
Scénic €750,-
Grand Scénic €750,-
Talisman Sedan €750,-
Talisman Estate €750,-
Koleos €750,-
Espace €750,-

Zakelijk een Mégane, Scenic, Kadjar, Talisman, Koleos of Espace kopen?

Dan kunt u i.p.v. de accessoire cheque ook kiezen voor een luxere Intens uitvoering voor de prijs van een Limited. Hiermee loopt het voordeel op tot € 1.900,- (Kadjar € 1.800,-)

Renault bedrijfswagens

Rijdt u zakelijk geen personenauto maar een bedrijfswagen? Ook hierop heeft Bochane regelmatig goede acties voor de zakelijke rijder. Gunstige kortingen bijvoorbeeld, of extra’s in de vorm van een accessoirecheque of ombouw. Bekijk alle bedrijfswagens en acties en ontdek welke bedrijfswagen bij u past!

Talisman automaat

De Renault Talisman is de perfecte zakenpartner: elegant, krachtig en uiterst comfortabel. De Renault Talisman is verkrijgbaar met de nieuwste technologie zoals de EDC-automaat met dubbele koppeling. Dankzij de traploze overgang gaat u altijd vol soeplesse en sportiviteit op weg.

Voorwaarden © 2019 – Alle rechten voorbehouden.

Gratis accessoirecheque:
Enkel geldig op NEDC-voorraad (short- en Longlife) t/m 6 mei en een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2019.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7084 beoordelingen
Bekijk reviews