Zakelijk acties bij Bochane Renault

Als zakelijke bestuurder bent u veel onderweg. Extra reden voor een betrouwbare en goed uitgeruste Renault. Bij Bochane begrijpen we de zakelijke rijder en geven we graag iets extra’s. In de vorm van snelle service bijvoorbeeld, maar ook met aantrekkelijke acties. Zo profiteert u t/m 6 mei 2018 van een gratis accessoirecheque bij aanschaf van een nieuwe Renault. Bekijk deze en alle andere lopende acties hieronder en laat u verrassen!

Gratis upgrade naar automaat cadeau

De Renault Talisman is de perfecte zakenpartner: elegant, krachtig en uiterst comfortabel. De Renault Talisman is verkrijgbaar met de nieuwste technologie zoals de EDC-automaat met dubbele koppeling. Dankzij de traploze overgang gaat u altijd vol soeplesse en sportiviteit op weg. Bestel voor 31 maart 2018 een nieuwe Renault Talisman of Talisman Estate en u krijgt een upgrade naar een automaat cadeau!*

Renault Clio Accessoires Telefoonhouder

Gratis Accessoirecheque

Bestel voor 6 mei een nieuwe Renault en ontvang als zakelijke rijder een gratis accessoirecheque cadeau. Ideaal voor een tablethouder bijvoorbeeld, dakdragers of andere praktische uitrustingen.**

Model Accessoirecheque
Clio Hatchback €500,-
Clio Estate €500,-
Captur €500,-
Mégane Hatchback €750,-
Kadjar €1000,-
Scénic €750,-
Grand Scénic €750,-
Talisman Sedan €750,-
Talisman Estate €750,-
Koleos €750,-
Espace €750,-

Renault bedrijfswagens

Rijdt u zakelijk geen personenauto maar een bedrijfswagen? Ook hierop heeft Bochane regelmatig goede acties voor de zakelijke rijder. Gunstige kortingen bijvoorbeeld, of extra’s in de vorm van een accessoirecheque of ombouw. Bekijk alle bedrijfswagens en acties en ontdek welke bedrijfswagen bij u past!

Voorwaarden © 2018 – Alle rechten voorbehouden.
Gratis upgrade naar een automaat
Bij een bestelling van een voorraadmodel Renault Talisman of Renault Talisman Estate ontvangt u een upgrade naar een automaat cadeau. De upgrade kan niet gecombineerd worden met het EasyLife voordeel voor de particuliere klant en accessoirecheque voor de zakelijke klant. Registratie voor 31 maart 2018. Vraag onze verkoopadviseurs naar de actuele voorraad.
Gratis accessoirecheque
Actie geldig t/m 6 meo 2018. Uiterste registratiedatum 31 augustus 2018.
Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5632 beoordelingen
Bekijk reviews