Zomercheck


Bochane Renault Zomercheck

De zomer komt eraan en dit betekent dat onze auto’s een zomercheck kunnen gebruiken. De auto maakt waarschijnlijk veel meer kilometers dan voorheen: een dagje naar het strand, op vakantie in binnen- of buitenland, picknicken met het gezin. Om veilig en zonder zorgen weer de weg op te kunnen bestaat er de zomercheck.

Maak een afspraak

Wat is een Zomercheck?

Tijdens de zomercheck controleren wij je auto op de belangrijkste punten. Als de auto op al deze punten goed scoort, kun je veilig en zorgeloos op pad. Je ontvangt na afloop van de zomercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen:

  1. Accu & Elektrisch systeem
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Verwarming
  6. Carrosserie
  7. Uitlaat
  8. Vloeistoffen
  9. Verlichting
  10. Sloten en portieren

Wat kost de Bochane Renault Zomercheck?

Bij Bochane is de zomerinspectie helemaal gratis wanneer je in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas of een MyRenault+ pas. Heb je geen pas? Dan is de Zomercheck slechts € 14,95

Speciale zomeractie

Tot en met 24 augustus 2019 is er een speciale zomeractie. Je ontvangt tot wel 70% korting op heel veel leuke uitstapjes en activiteiten. Je kunt dan met korting naar de leukste concerten, theater en musicals, musea en wellnessresorts. Daarnaast maak je ook kans op een door Burgers’ Zoo verzorgde reis naar Belize.

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Voor de zomermaanden hebben wij een flink aantal producten extra aantrekkelijk geprijsd, zoals de TomTom Europa SD-kaart van € 199 voor € 49,95, 10% korting op al het dakvervoer (dakkoffers e.d.) en een SOS-hulpkit van € 24,95 voor € 19,95. De Renault Route Service+ is beschikbaar vanaf € 44,95 per jaar. Onze serviceadviseurs vertellen graag meer over de aanbiedingen. Neem contact met hen op.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7767 beoordelingen
Bekijk reviews