Profiteer tot € 10.000 korting

Er is een prachtige sportzomer in aantocht met hopelijk veel succes voor Nederland op het EK voetbal in Duitsland.
Wat de resultaten ook zijn, bij Bochane scoor je altijd.

Scoor je Zomerdeal en profiteer van korting tot wel € 10.000 op een nieuwe auto uit voorraad.
Of ga voor de 50/50 Zomerdeal voor onze Dacia-modellen.
Plus een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een supertransfer maakt. Direct rijden, meteen genieten!

Krul deze buitenkans de kruising in en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare uitvoeringen en kleuren.
Je bent op alle vestigingen welkom voor een proefrit, taxatie en persoonlijk voorstel. Onze Zomerdeals zijn er de hele maand juni.

Renault

Scoor je Zomerdeal en profiteer van kortingen tot wel € 7.500 op een nieuwe Renault uit voorraad. Voor welke topspeler ga jij? De Clio, Captur, Megane, Arkana of één van de andere spelers? Daarnaast ontvang je een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een fantastische overstap maakt.

Mis deze kans niet en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare modellen en kleuren. Je bent van harte welkom bij al onze Renault-vestigingen voor een proefrit, taxatie en een persoonlijk voorstel. Onze Zomerdeals zijn de hele maand juni geldig.

Nissan

Scoor je Zomerdeal en profiteer van kortingen tot wel € 10.000 op een nieuwe Nissan uit voorraad. Voor welke topspeler ga jij? De JUKE, QASHQAI, X-TRAIL of ARIYA? Daarnaast ontvang je een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een fantastische overstap maakt.

Mis deze kans niet en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare modellen en kleuren. Je bent van harte welkom bij al onze Nissan-vestigingen voor een proefrit, taxatie en een persoonlijk voorstel. Onze Zomerdeals zijn de hele maand juni geldig.

Mitsubishi

Scoor je Zomerdeal en profiteer van kortingen tot wel € 8.000 op een nieuwe Mitsubishi uit voorraad. Voor welke topspeler ga jij? De Space Star, COLT, ASX of Eclipse Cross? Daarnaast ontvang je een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een fantastische overstap maakt.

Mis deze kans niet en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare modellen en kleuren. Je bent van harte welkom bij al onze Mitsubishi-vestigingen voor een proefrit, taxatie en een persoonlijk voorstel. Onze Zomerdeals zijn de hele maand juni geldig.

Dacia

Er is een prachtige sportzomer in aantocht met hopelijk veel succes voor Nederland op het EK voetbal in Duitsland. Wat de resultaten ook zijn, bij Bochane scoor je altijd.

Scoor nu je Zomerdeal want alleen deze maand profiteer je van de 50/50 deal. Je betaalt de helft nu, en lost de overige 50% af in maandelijkse termijnen. Uiteraard tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0,99%. Plus een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een supertransfer maakt. Direct rijden, meteen genieten!

Krul deze buitenkans de kruising in en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare uitvoeringen en kleuren.
Je bent op alle vestigingen welkom voor een proefrit, taxatie en persoonlijk voorstel.

Actievoorwaarden
Acties geldig t/m 30-06-2024 op speciaal geselecteerde voorraadmodellen of zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden

Dacia Spring Electric 45 Expression voor € 275,- per maand exclusief € 2.950,- subsidie o.b.v. € 18.950,- consumentenadviesprijs, aanbetaling, looptijd 36 maanden o.b.v. Dacia  50/50 deal. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 2,9%. Geen maximaal te financieren bedrag. Het maandbedrag mag niet lager zijn dan 2% van je slottermijn. Aanbod is geldig van 01-04-24 t/m 30-06-24.

Op de “Dacia 50/50 deal” financiering zijn actievoorwaarden van toepassing. Dacia 50/50 deal, is alleen mogelijk met een 50% aanbetaling van het totaalbedrag en 50% financieren, geen slottermijn mogelijk. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN-normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.  Aanbod is geldig van 01-04-24 t/m 30-06-24.