Showroomafspraak maken

I.v.m. de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus
kunnen wij u niet fysiek ontvangen in onze showroom.

Wilt u uw droomauto alsnog bezichtigen,
dan kan dat via onze online kanalen. Net zo makkelijk!

1.Plan een videogesprek

Droomauto gevonden? Vraag dan gemakkelijk een videogesprek aan. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en het gesprek in te plannen.

Plan een videogesprek

2.Digitale kennismaking

Tijd voor een digitale kennismaking! Het kopen van een auto doet u (waarschijnlijk) niet dagelijks. Een goede kennismaking is daarom de basis voor onze relatie. Wij stellen ons voor en willen graag weten wie u bent. We doen een rondje door de showroom zodat u een goed beeld krijgt van Bochane en als kers op de taart: uw droomauto! We laten geen detail onbesproken.

3.Proefrit aan huis

Het is tijd voor de proefrit! Onze verkoper brengt de auto graag naar een locatie naar wens.

Plan een proefrit aan huis

4.Online (inruil)offerte/taxatie

Is het nog steeds de auto uit uw dromen? Wij doen graag een online (inruil)voorstel. Hiervoor hebben wij wel zo veel mogelijk foto’s van uw huidige auto nodig. Deze kunt u gemakkelijk sturen via Whatsapp of via de e-mail.

Ik wil een online taxatie

5.Aflevering op locatie

Yes! We zijn akkoord. De auto wordt bij u op locatie afgeleverd. We lopen samen nog een rondje om de auto en leggen graag de mogelijkheden van uw nieuwe droomauto uit. En nu zelf een rondje rijden: stap maar in!

Mijn droomauto is een:

Werkplaatsafspraak

Onze werkplaats is geopend.

Of het nu gaat om een reparatie, een check of regulier onderhoud: alle afspraken zijn eenvoudig te maken in de online werkplaatsplanner. Bochane voert bovendien onderhoud uit aan alle merken. U en uw auto zijn dus altijd welkom in onze werkplaats. De planner geeft een indicatie van de actuele beschikbaarheid in de vestiging bij u in de buurt.

Werkplaatsafspraak maken

Voorraad

Koop uw occasions online.

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Bij Bochane vindt u een breed assortiment aan diverse leuke en betaalbare auto’s.

Onze occasions zijn ook nog eens online te bestellen en worden netjes bij u afgeleverd.

Bekijk voorraad

COVID-19

Het Coronavirus: Hoe gaan we daar mee om bij Bochane?

Bochane neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken.
Daarbij worden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden en landelijke RIVM en GGD richtlijnen nadrukkelijk opgevolgd.

Bekijk maatregelen