SMARTBOX BIJ BOCHANE

De Bochane Groep is partner in het dealernetwerk van Smartbox Nederland BV. Dit betekent dat je voor bedrijfswagenopbouw op chassis cabines van elk merk bij Bochane aan het juiste adres bent. Bij verzorgen dus niet alleen de aankoop van een chassis cabine, maar bieden een compleet product met de opbouw, het onderhoud en het schadeherstel van alle merken bedrijfswagens in het wagenpark. Hieronder lees je meer informatie, of neem contact met ons op voor advies op maat van één van onze professionals.

VARIANTEN BIJ SMARTBOX

Iedere gebruiker is anders en heeft zijn eigen toepassingen en processen. Een Smartbox is er in diverse uitvoeringen en op aanvraag helemaal zelf samen te stellen voor bijvoorbeeld een Nissan of Renault bedrijfswagen. Wij spuiten of bestickeren de Smartbox helemaal naar wens. Door slimme engineering en constructies is de laadbak gemiddeld 20 tot 25% lichter dan die van andere aanbieders. Zo is Smartbox een prachtige oplossing voor fijnmazige distributie en ‘last mile transport’.

Vanwege het lage gewicht is de laadbak ideaal voor elektrische voertuigen (EV). Het bereik van de 100% elektrische bakwagen wordt hiermee merkbaar verhoogd. Ook de drukke binnenstad is perfect te bereiken met een Smartbox uitgevoerde bedrijfswagen van Bochane.

Via Bochane Groep zijn er Smartbox laadbakken voor diverse doeleinden beschikbaar. De superlichte Smartbox Light is zelfs de lichtste laadbak van Europa. Daarmee heb je dus gegarandeerd minder brandstofverbruik en kun je meer lading kwijt. Dat is dubbel winst.

Koelwagens

Heb je juist veel gekoelde elementen om te vervoeren? Dan is de SMARTBOX To Cool 3.0 de laadbak. Deze variant is geschikt voor diverse koelmotoren.

Laadkleppen en oprijbanen

Naast de Smartbox leveren we ook een compleet assortiment aan laadkleppen en oprijbanen. Hierbij zijn de wensen van alle gebruikers anders en bijna voertuig specifiek. We bespreken graag de voor- en nadelen van de diverse oplossingen om te komen tot een goed advies. Ook hiervoor geldt. Bij ons koop je het complete product en helpen we met het maken van de juiste keuzes.

DE SMARTBOX KOPEN OF LEASEN

Bochane Groep is er ook voor de zakelijke markt. Met vragen over vernieuwing, uitbreiding of verduurzamen van het wagenpark kun je bij het zakelijke team van Bochane Groep terecht. Ons zakelijke team vind je hier. Hierbij bieden we niet alleen een specifieke aangepast voertuig, maar ook leasing, verhuur en schadereparatie. Kortom: volledige ontzorging. 

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt bijna 20 autobedrijven, ruim 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en universele garages onder de namen Jan van Mourik & Zn. en Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman Accountmanager Bochane

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Ter uitbreiding van het team

Ter uitbreiding van het team