Voorbewerker/autospuiter bij Boekhorst Autoschade

Voorbewerker/spuiter

Ben jij graag bezig met het opknappen van auto’s? En ben je een enthousiaste collega in de werkplaats? Dan is de functie voorbewerker/spuiter jouw perfecte baan!

Als voorbewerker/spuiter ben jij dé specialist in het netjes herstellen en spuiten van optische schade aan de auto van de klant. In deze uitdagende en afwisselende functie zorg je er met jouw zelfstandigheid voor dat de auto weer in perfecte staat de weg op kan.

Aangenaam.

Dit is de Bochane Groep

Bij Bochane zijn we een autobedrijvengroep die ondertussen al uit bijna 20 dealervestigingen, meer dan 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en maar liefst 4 universele garages bestaat. Samen bieden wij een uitgebreid aanbod aan mobiliteitsdiensten aan. Daarbij zijn wij ook merkdealer van Renault, Dacia en Nissan.

Ons doel is om de drijvende kracht achter onze klanten te zijn. Zij kunnen vol op ons vertrouwen, omdat wij ervoor zorgen dat zij gegarandeerd weer veilig op de weg kunnen. Ook staat investeren in de toekomst hoog in ons vaandel. Voertuigen worden steeds comfortabeler, veiliger, sneller en natuurlijk ook milieuvriendelijker. Wij investeren in het stimuleren van voortgang.

Onder die voortgang valt ook ons personeel. Daarom zorgen wij voor een fijne werksfeer en goede werkomstandigheden. Naast het opknappen en sleutelen aan auto’s is het ook belangrijk om aan jezelf te blijven sleutelen. Bij Bochane heb je de kans om jezelf als spuiter door te ontwikkelen en verschillende cursussen en studies te volgen. Dit is mogelijk door verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo heb je de leukste baan van voorbewerker/spuiter, en dat ook nog eens bij één van de grootste schadeherstellers van Nederland!

Voorbewerker/spuiter functie: dit ben jij

Als voorbewerker/spuiter bij Boekhorst Autoschade vind je het fantastisch om jouw kennis over het repareren van autoschade in te zetten bij het opknappen van optische autoschade bij personen- en bedrijfswagens. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen belangrijk voor de vacature voorbewerker/spuiter:

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting Autoschadehersteller;

Je beschikt over relevante werkervaring als autoschadehersteller;

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;

Je hebt een scherp oog voor detail;

Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

Je bent resultaatgericht zonder kwaliteit uit het oog te verliezen;

Je bent flexibel en positief ingesteld.

Zo ziet de werkdag van een voorbewerker/spuiter eruit

Het is 8:00 uur ‘s ochtends en om jouw dag goed te starten, maak je eerst een lekkere kop koffie bij het koffiezetapparaat. Je praat hier gezellig even met collega’s bij en je bent helemaal klaar aan de slag te gaan. Als voorbewerker/spuiter is het elke dag weer een verrassing welke schade je kan gaan herstellen.

Op een dag komen er grote en kleine klussen voorbij. Met jouw kennis stel je vast hoe de schade gerepareerd moet worden. En met de juiste tools ga je aan de slag om het voertuig weer zo goed als nieuw eruit te laten zien. Tussen al deze werkzaamheden door is het om 12:00 uur tijd voor wat heerlijke boterhammen. Na deze welverdiende lunchpauze pak je jouw werkzaamheden weer op en vul je de rest van de middag.

Voordat je het weet is het 17:00 uur en zit jouw werkdag als voorbewerker/spuiter er alweer op!

Voorbewerker/autospuiter bij Boekhorst Autoschade

Solliciteren maar!

Ben jij de perfecte kandidaat en wil jij graag als voorbewerker/spuiter bij ons aan de slag? Om te solliciteren ga je naar de vacature voorbewerker/spuiter die jij graag wilt hebben. Lees de vacature goed door en klik op ‘solliciteren’. Vul het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons terug!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!