Bochane Bedrijfswagenaanbod

Renault bedrijfswagens

Bij Bochane leveren we diverse Renault bedrijfswagens. In onderstaand overzicht zie je de verschillende Renault bedrijfswagens die we aanbieden. Naar welke Renault bedrijfswagen gaat jouw voorkeur uit?

Renault EXPRESS
Renault KANGOO
Renault TRAFIC
Renault MASTER

Nissan bedrijfswagens

Naast Renault bedrijfswagens, leveren we bij Bochane ook diverse Nissan bedrijfswagens. Je kunt een keuze maken uit een Nissan bedrijfswagen die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Nissan TOWNSTAR
Nissan PRIMASTAR
Nissan INTERSTAR

Smartbox bij Bochane

De Bochane Groep is partner in het dealernetwerk van SMARTBOX. Dit betekent dat je voor bedrijfswagenopbouw op chassis cabines van elk merk bij Bochane aan het juiste adres bent. Wij verzorgen dus niet alleen de aankoop van een chassis cabine, maar bieden een compleet product met de opbouw, het onderhoud en het schadeherstel van alle merken zakelijke auto’s in het wagenpark.

Branding van bedrijfswagens

Naast het leveren van Renault bedrijfswagens en andere bedrijfswagens, kunnen wij ook de volledige branding van de bedrijfswagen verzorgen. Hiervoor kan de auto gespoten worden bij Boekhorst Autoschade. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook uw Renault bedrijfswagens volledig laten beplakken door Boekhorst Autoreclame. Hiervoor kan een bestaand ontwerp overgenomen worden, maar er kan ook een geheel nieuwe branding verzorgd worden. Dit alles in eigen huis.

De inrichting van de laadruimte

Voor het inrichten van de laadruimte van de nieuwe bedrijfswagen van Renault of Nissan werken we samen met verschillende partners. De wensen die u heeft voor uw bedrijfswagens van Renault of Nissan worden in samenspraak met één van onze specialisten in kaart gebracht en wij brengen de verschillende opties in kaart. Vervolgens zorgen wij er voor dat de bedrijfswagen bij aflevering helemaal naar wens klaarstaat.

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt bijna 20 autobedrijven, ruim 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en universele garages onder de namen Jan van Mourik & Zn. en Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman Accountmanager Bochane

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Ter uitbreiding van het team

Ter uitbreiding van het team