Mobiliteit op maat door Bochane

Mobiliteit op maat bij Bochane

Mobiel blijven: bij Bochane weten we als geen ander hoe belangrijk dit is. Daarom leveren we verschillende diensten op het gebied van mobiliteit op maat. Hierdoor blijven we jouw van deze behoefte voorzien. We vertellen je graag meer over mobiliteit op maat bij Bochane.

Mobiliteit op maat: onderhoud

Bij Bochane kun je terecht bij meerdere locaties voor het onderhoud aan Renault auto’s. Op deze locaties zijn we officieel merkdealer van Renault en Dacia. Op een zevental locaties zijn we officieel merkdealer van Nissan. Op al deze locaties kun je ook terecht voor algemeen onderhoud. Daarnaast zijn we op vier locaties aangesloten bij het label ‘Vakgarage’ om universeel onderhoud tegen een schappelijke prijs uit te voeren. Je vindt onze locaties hier.

Mobiliteit op maat: schadeherstel

Naast het onderhouden van auto’s voeren we ook volledig schadeherstel uit. Hiervoor is in 2017 Boekhorst Autoschade overgenomen. Het schadebedrijf heeft meer dan 75 jaar ervaring in hoogwaardig hagel- en autoschadeherstel. Voor bijna alle merken is zowel de zakelijke, als de particuliere klant van harte welkom om schades aan auto’s te laten herstellen. Boekhorst Autoschade neemt hierbij ook de afhandeling met de opdrachtgever voor haar rekening. Ook voor verschillende soorten vragen staan we graag voor je klaar. Onze mobiliteitsadviseur voorziet je graag van mobiliteitsadvies. Met bijna twintig vestigingen verspreidt door het midden, oosten en noorden van Nederland is er altijd wel een manier te vinden om het herstel zo snel mogelijk uit te voeren.

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt bijna 20 autobedrijven, ruim 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en universele garages onder de namen Jan van Mourik & Zn. en Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman Accountmanager Bochane

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Ter uitbreiding van het team

Ter uitbreiding van het team