Bochane Arnhem Occasions


Bochane Arnhem Occasions
Veldoven 3
6826 TS Arnhem
026 2001167
arnhem@bochane.nl
Openingstijden

Werkplaats
Ma – vr: 08:00 t/m 17:00 uur
Za: Gesloten
zo: Gesloten

Showroom
ma – vr: 08:30 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur
Zo: Gesloten

Direct contact Stel hier
uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als familiebedrijf is Bochane sinds 1984 actief in de automotive branche. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van mobiliteit. Bochane is dealer van drie topmerken: Renault, Dacia en Nissan. Als het gaat om deze merken is het dealerbedrijf één van de grootste van Nederland. Het familiebedrijf kiest bewust voor deze merken met een focus op kwaliteit en voortgang.

Daarnaast is het aanbod van occasions de afgelopen jaren fors gegroeid naar een constante voorraad van 1.700 auto’s. Met Boekhorst Autoschade heeft de groep een top 3 positie in Nederland wat betreft autoschadeherstelbedrijven. De groep biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten. Hierbij is het mogelijk om een auto te huren voor een dag tot een compleet leasecontract met een looptijd van meerdere jaren.

De geschiedenis van het autobedrijf gaat terug tot augustus 1934, toen Garage Hoogendoorn werd overgenomen door oprichter Piet Bochane. In 1984 besloot Piet Bochane ook de Renault-vestigingen in Veenendaal en Maarn over te nemen. Garage Hoogendoorn gaat vanaf dat moment verder onder de naam Bochane. Piet Bochane bleef het bedrijf na 1984 gedurende 25 jaar leiden. In 2009 gaf hij het stokje door aan zijn zoon Thijs Bochane. In de periode daarna is Bochane uitgegroeid tot één van de grootste Renault, Dacia en Nissandealers van Nederland met op 1 januari 2022 maar liefst 17 dealervestigingen, 15 schadevestigingen een lease- en verhuurmaatschappij en 4 Vakgarages. Je vindt onze Vakgarages in Maarn, Wageningen, Arnhem en Utrecht onder de naam Vakgarage BSC.

Bij Vakgarage BSC kunt u terecht voor alle werkzaamheden aan uw auto. Van onderhoud tot reparatie. Tevens vindt u bij ons auto’s voor de verhuur én een breed aanbod aan occasions. Vakgarage BSC is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 341 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.