STANDAARD

8 jaar garantie voor jouw Mitsubishi, ook bij Bochane Tilburg

De verlengde garantie tot 8 jaar geldt voor alle Mitsubishi modellen die officieel door Mitsubishi Europa B.V. geleverd zijn in Europa. Er kan aanspraak gemaakt worden op de verlengde garantie als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan;

  • Het Mitsubishi voertuig is voorzien van een Nederlands kenteken.
  • Het Mitsubishi voertuig is jonger dan 8 jaar gerekend vanaf de eerste verkoop/registratie datum.
  • Het Mitsubishi voertuig heeft nog geen 160.000 km gereden.
  • De basis fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km is verlopen.
  • De aanvang controle voor verlengde garantie is met goed gevolg doorlopen.
  • Het voorgeschreven onderhoud bij toetreding verlengde garantie en gedurende de verlengde garantie periode is/wordt uitgevoerd bij de erkende Mitsubishi dealer of een erkend Mitsubishi servicecentrum in Nederland.

MET VERTROUWEN EN PLEZIER DE WEG OP

Uitgebreide garantie op HV batterijen

Specifiek voor de Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf modeljaar 2016), Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Mitsubishi ASX PHEV en HEV, evenals de Mitsubishi COLT HEV, biedt Mitsubishi Motors een aanzienlijk uitgebreide garantie. Deze voertuigen worden geleverd met een fabrieksgarantie van 8 jaar en/of 160.000 km op de HV batterij. Wat meer is, Mitsubishi Motors biedt ook 8 jaar en/of 160.000 km garantie op de capaciteit van de HV batterij.

Bochane Tilburg: je partner voor Mitsubishi garantiezaken

Je partner voor Mitsubishi garantiezaken

Bij Bochane Tilburg begrijpen we hoe belangrijk gemoedsrust en zekerheid zijn als het gaat om je geliefde Mitsubishi. Daarom zijn we er niet alleen voor het onderhoud en de service van je voertuig, maar ook voor al je garantiezaken. Onze experts zijn volledig op de hoogte van de garantiebepalingen en -voorwaarden die gelden voor je Mitsubishi. Of het nu gaat om vragen, claims of garantie-inspecties, ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van de fabrieksgarantie die bij je Mitsubishi hoort.

MEER WETEN?

Ontdek meer over je garantiemogelijkheden

Wil je meer gedetailleerde informatie over de garantiebepalingen en -voorwaarden voor je Mitsubishi? Je kunt het document eenvoudig downloaden op onze website. Hierin vind je alle nodige informatie om volledig op de hoogte te zijn van je garantievoordelen en dekking.

Bij Bochane Tilburg geloven we in het bieden van een complete en zorgeloze ervaring voor Mitsubishi-eigenaren. Vertrouw op ons om niet alleen je onderhoud en services te verzorgen, maar ook om je te begeleiden bij al je garantiezaken. We staan klaar om je te helpen de garantie van je Mitsubishi volledig te benutten, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust kunt blijven rijden.

SNEL EN EENVOUDIG

EEN WERKPLAATSAFSPRAAK PLANNEN