Ga voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak

Huur gemakkelijk online bij Bochane Autoverhuur

bekijk aanbod

Bochane Autoverhuur

Bijna jouw eigen auto

Het team van Bochane Autoverhuur biedt altijd een maatwerk mobiliteitsoplossing. We brengen jouw wensen in kaart en tonen daarna de beste selectie uit ons hoogwaardige wagenpark. En dat voor de beste deal. Of je nu op zoek bent naar een stadsauto of een 9-persoonsbus, voor één dag of een heel jaar, wij hebben het!

Personenauto

v.a. € 39,50

Bestelbus

v.a. € 55,-

Personenbus

v.a. € 149,-

Personenauto huren

Dagje uit in het weekend, met vrienden een week weg of wil je gewoon goed voor de dag komen? Wat jouw reis en eindbestemming ook is, bij Bochane Autoverhuur huur je heel eenvoudig online een personenauto voor elke gelegenheid.

Altijd een representatieve auto

All-risk verzekerd

100 Vrije kilometers per dag

Scherpe huurprijs

Bedrijfswagen huren

Sommige bedrijfsklussen vragen om aanwezigheid van een bedrijfswagen. Bij Bochane Autoverhuur begrijpen we dat en hebben bedrijfswagens in verschillende groottes waarmee je de klus kunt klaren.

Geen onderhoudskosten

Altijd een representatieve auto met scherpe prijs

All-risk verzekering

Flexibele voorwaarden

Personenbus huren

Met een groep vrienden erop uit of een festival bezoeken? Met ons assortiment aan 9-persoonsbussen heb je altijd genoeg plek voor jou en jouw vrienden.

All-risk verzekerd

Ruimte voor 9 personen

Altijd een recente én schone auto

Deskundig advies

Zomeractie

Zomervoordeel bij Bochane Autoverhuur

bekijk zomeractie

Een greep uit ons assortiment

Zekerheid

Bij Bochane Autoverhuur kies je voor Zekerheid. Wij hebben enkel recente modellen in ons wagenpark en deze worden altijd schoon en met een volle tank afgeleverd.

Flexibiliteit

Ons vakkundige team van specialisten zorgen voor een maatwerk mobiliteitsoplossing. Voor een dag, voor meerdere dagen en zelfs voor enkele maanden. Laat je adviseren en maak een keuze uit ons wagenpark van meer dan 1.000 voertuigen.

Gemak

Wij houden van transparante communicatie en zorgen voor gemak. Via onze website huur je gemakkelijk en snel online jouw huurauto. Met onze op- en inleverpunten door het hele land zit er altijd een Bochane Autoverhuur vestiging in jouw buurt.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088-8802580