Alle merken leasen met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak

Ga vooruit met Bochane lease, de universele leasemaatschappij.

neem contact op

een greep uit ons assortiment

Alle modellen van alle merken zakelijk leasen

Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende vormen van leasen. Full Operational Lease, Bedrijfswagen Lease, Occasion Lease, Netto Operational Lease, Fietslease en Short Lease. Wij adviseren je graag welke leasevorm de beste keuze is voor jouw bedrijf. Neem contact op met ons team, dan doen wij de rest. Wij adviseren met een onderbouwing, op basis van jouw doelen en verwachtingen. Makkelijker wordt het niet.

Alfa Romeo

Audi

Audi

BMW

BMW

BYD

Citroën

Cupra

Dacia

DS Automobiles

Fiat

Ford

Hyundai

Jeep

Kia

Lancia

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mitsubishi

NIO

Nissan

Nissan

Opel

Peugeot

Peugeot

Renault

Skoda

Skoda

Smart

Tesla

Toyota

Toyota

Volkswagen

Volkswagen

Volvo

Volvo

voyah

Voyah

Voor elk merk een scherpe deal

In heel Nederland actief!

Bochane Lease is een automerk onafhankelijke leasemaatschappij met klanten door heel Nederland. Via autodealers door het gehele land laten wij de auto van jouw keuze leveren. Mogelijk maak je de keuze voor een auto die wij op voorraad hebben, wil je onze huur- of shortlease auto omzetten naar een meerjarig leasecontract of heb je jouw oog laten vallen op een jong gebruikte auto uit voorraad. Dit alles verzorgen wij.

Naast de keuze voor de auto adviseren wij ook in andere vormen van mobiliteit. Denk hierbij aan een leasefiets, een ov-kaart of een combinatie hiervan. Met alle middelen van vervoer, de inrichting van de autoregeling in combinatie met een gebruikers overeenkomst en de inrichting en uitvoering van mobiliteitsbudgetten hebben wij veel ervaring.

Centraal in Nederland vanuit ons kantoor in Almere regelen we jouw mobiliteit. Geniet van onze voordelen en kies ook voor vooruitgang.

USP

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

NIO ET5

Lease jij ‘m binnenkort?

Ga voor de nieuwe NIO ET5 en kies voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak bij Bochane Lease. Bekijk onze productreview en ervaar de nieuwe NIO ET5. Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbieding? Neem contact op!

Verhalen van onze klanten

Super goede ervaring met Bochane lease (en ook met de verhuur overigens). Denken met je mee en maken de hele lease ervaring top.

5.0

BELLA & TIM

Onlangs geplaatst

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.