Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak

Ga vooruit met Bochane Lease

een greep uit ons assortiment

Alle modellen van alle merken zakelijk leasen

Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende vormen van leasen. Full Operational Lease, Occasion Lease, Netto Operational Lease en Short Lease. Wij adviseren je graag welke leasevorm de beste keuze is voor jouw bedrijf. Neem contract op met ons team, dan doen wij de rest. Wij adviseren met een onderbouwing, op basis van jouw doelen en verwachtingen. Makkelijker wordt het niet.

Kia

Hyundai

Renault

Volkswagen

Peugeot

Opel

Citroën

Dacia

Nissan

DS Automobiles

Zekerheid

Duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Bij Bochane Lease helpen wij je met zekerheid op weg. Geen onduidelijkheden.

Flexibiliteit

Voor welke periode dan ook, welk automerk dan ook: Bochane Lease regelt het. Onverwachts een auto overcompleet? Ook dat lossen we met flexibiliteit voor je op. Een langdurig leasecontract mag je bij ons tussentijds stop zetten. Zonder extra kosten.

Gemak

Heldere én unieke voorwaarden, geen gedoe en een uitstekende bereikbaarheid. Dit in combinatie met persoonlijke dienstverlening en onze online diensten staat dit garant voor échte toegevoegde waarde én gemak.

toyota aygo x automaat

Lease jij ‘m binnenkort?

De Aygo X is de speels gelijnde crossover uit het A-segment van Toyota. Momenteel erg populair bij onze klanten via Bochane Lease direct te leasen! Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbieding? Neem contact op!

Verhalen van onze klanten

Goed ontvangst. Juist geholpen en goed uitleg gekregen over lease mogelijkheden

5.0

SAHULEKA LEAWAKA AMALATU

Onlangs geplaatst

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.