Alle merken leasen met Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak

Ga vooruit met Bochane Lease, de universele leasemaatschappij.

een greep uit ons assortiment

Alle modellen van alle merken zakelijk leasen

Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende vormen van leasen. Full Operational Lease, Occasion Lease, Netto Operational Lease, Fietslease en Short Lease. Wij adviseren je graag welke leasevorm de beste keuze is voor jouw bedrijf. Neem contract op met ons team, dan doen wij de rest. Wij adviseren met een onderbouwing, op basis van jouw doelen en verwachtingen. Makkelijker wordt het niet.

Kia

Hyundai

Renault

Volkswagen

Peugeot

Opel

Citroën

Dacia

Nissan

DS Automobiles

Voor elk merk een scherpe deal

In heel Nederland actief!

Bochane Lease is een automerk onafhankelijke leasemaatschappij met klanten door heel Nederland. Via autodealers door het gehele land laten wij de auto van jouw keuze leveren. Mogelijk maak je de keuze voor een auto die wij op voorraad hebben, wil je onze huur- of shortlease auto omzetten naar een meerjarig leasecontract of heb je jouw oog laten vallen op een jong gebruikte auto uit voorraad. Dit alles verzorgen wij.

Naast de keuze voor de auto adviseren wij ook in andere vormen van mobiliteit. Denk hierbij aan een leasefiets, een ov-kaart of een combinatie hiervan. Met alle middelen van vervoer, de inrichting van de autoregeling in combinatie met een gebruikers overeenkomst en de inrichting en uitvoering van mobiliteitsbudgetten hebben wij veel ervaring.

Centraal in Nederland vanuit ons kantoor in Almere regelen we jouw mobiliteit. Geniet van onze voordelen en kies ook voor vooruitgang.

Bochane Lease - universele leasemaatschappij in Nederland

Zekerheid

Duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Bij Bochane Lease helpen wij je met zekerheid op weg. Geen onduidelijkheden.

Flexibiliteit

Voor welke periode dan ook, welk automerk dan ook: Bochane Lease regelt het. Onverwachts een auto overcompleet? Ook dat lossen we met flexibiliteit voor je op. Een langdurig leasecontract mag je bij ons tussentijds stop zetten. Zonder extra kosten.

Gemak

Heldere én unieke voorwaarden, geen gedoe en een uitstekende bereikbaarheid. Dit in combinatie met persoonlijke dienstverlening en onze online diensten staat dit garant voor échte toegevoegde waarde én gemak.

NIO ET5

Lease jij ‘m binnenkort?

Ga voor de nieuwe NIO ET5 en kies voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak bij Bochane Lease. Bekijk onze productreview en ervaar de nieuwe NIO ET5. Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbieding? Neem contact op!

Verhalen van onze klanten

Goed ontvangst. Juist geholpen en goed uitleg gekregen over lease mogelijkheden

5.0

SAHULEKA LEAWAKA AMALATU

Onlangs geplaatst

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.