Bedrijfswagen leasen via Bochane Lease

Via Bochane Lease is het mogelijk om een bedrijfswagen, bestelauto of bus te leasen via Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Occasion Lease of Shortlease. Het is ook mogelijk om een bus of bakwagen te huren. Neem contact op met onze specialisten om te bekijken welke leasevorm bij jou past.

Welke leasebus past bij mijn klus?

Bij Bochane Lease heb de keuze uit alle modellen van alle merken. Uiteraard kan ons team adviseren in de bedrijfswagen die het beste bij jouw activiteiten past, maar het is ook iets wat je zelf moet ervaren. Zit de stoel lekker? Je moet er immers een groot gedeelte van de dag in zitten. De perfecte auto uitgezocht? Wij geven graag advies in de middelen om de bus ook daadwerkelijk te krijgen. Kom je er zelf niet uit wat de juiste keuze is? Wij geven merkonafhankelijk advies, rekening houdende met jouw wensen. We bekijken laadruimtes, laadhoogtes en bespreken bedrijfswageninrichtingen. Wel zo makkelijk.

Voordelen van Bochane Lease

Het team van specialisten bekijkt welke leasevorm het beste bij jouw situatie past. We houden hierbij rekening met jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Wij vinden de kostprijs per kilometer een belangrijke KPI, maar wellicht denk jij daar anders over. Ons team gaat graag met je in gesprek om tot de perfecte oplossing te komen. Neem contact op.

Zeker leasen met unieke voorwaarden

Bij ons geen standaard voorwaarden in het contract. Aantoonbare voordelen door unieke voorwaarden, ook dát maakt Bochane Lease onderscheidend in de Full Operational Lease markt. Ontdek onze voorwaarden bij Full Operational Lease:

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar.

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek,  de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Bochane Lease mee willen geven. Neem contact op!

zakelijk leasen?

Full Operational Lease zonder keuzestress

Bij Bochane Lease heb je een ruime keuze uit alle modellen van alle merken. Op basis van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen adviseren wij je graag. Hierbij ontvang je niet alleen een advies over de meest passende leasevorm, maar doen wij ook een voorselectie in autokeuzes én geven wij een helder advies over de gebruiksduur. Zo wordt het kiezen voor je nieuwe leaseauto wel heel makkelijk. Benieuwd naar meer?

ook belangrijk

Aandacht voor het milieu

Wat is nu echt de minst vervuilende auto op dit moment? Is mijn droomauto überhaupt leverbaar? Wat is de potentie aan CO2 reductie van jouw wagenpark? Welke overige besparingen zijn er mogelijk? Alhoewel bij de productie van moderne auto’s al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gerecyclede onderdelen is de auto over het algemeen nog een korte termijn vervangingsmarkt. Circulair denken en het oprekken van de economische levensduur heeft nog veel potentie. Is langer doorrijden een te overwegen optie? Welke voordelen biedt dit? Laat ons adviseren!

Let op: De BPM wet- en regelgeving gaat veranderen!

De laatste tijd is er veel aan het veranderen op het gebied van mobiliteit voor ondernemers. Iets wat er aan zit te komen is de wet- en regelgeving omtrent het BPM-voordeel op grijs kenteken auto’s. Nu betaal je als ondernemer geen BPM op een grijs kenteken, maar dat gaat (waarschijnlijk) in 2025 veranderen! Bestelauto’s worden daardoor een stuk duurder om aan te schaffen. Als je nu nog overstapt profiteer je van het nog van het BPM-voordeel. Meer weten? Neem contact op met onze specialisten.