Lease? Please.

Ontdek onze mogelijkheden

Zakelijke lease via Bochane Lease

Ontdek onze leasemogelijkheden

Voor de invulling van jouw zakelijke mobiliteitsbehoeften ben je bij Bochane Lease aan het juiste adres. Of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van tientallen auto’s en voor de periode van één jaar tot aan meerdere jaren: wij fixen het! Met zakelijke lease via Bochane Lease kun je bij ons rekenen op Zekerheid, Flexibiliteit & Gemak. Dit zie je onder andere terug in onze unieke voorwaarden.

Maar er is meer! Lees hier verder over de voordelen van zakelijk leasen.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest bekende leaseoptie bij het grote publiek. Met deze vorm van zakelijke lease betaal je als bedrijf maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto. Hierbij worden vooraf de gebruiksduur en kilometers bepaald. Het maakt bij Bochane Lease niet uit welk merk en model je kiest. Benieuwd hoe dit werkt? Lees verder.

Netto Operational Lease

Zelf de reparatie, onderhoud, banden en eventueel vervangend vervoer van de leaseauto regelen? Bekijk dan de mogelijkheden van Netto Operational Lease via Bochane Lease. De vaste kosten zoals de rente, afschrijving, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen. Lees meer over deze leasevorm.

Shortlease

Wil je zakelijk een auto leasen voor een kortere periode? Dan is Shortlease de beste optie. Je kunt met Shortlease namelijk een auto leasen voor minimaal een maand tot maximaal twaalf maanden. Benieuwd naar het verschil met autoverhuur en langdurig leasen? Lees hier meer over Shortlease via Bochane Lease.

Occasion Lease

Op zoek naar een nieuwe leaseauto en wil je snel rijden? Wellicht is Occasion Lease dan een interessante optie! Kies dan voor Occasion Lease via Bochane Lease. Lees hier verder over de voordelen en de mogelijkheden.

Fietslease

Ook het leasen van fietsen is mogelijk via Bochane Lease. Wij bieden Fietslease aan als onderdeel van het gehele mobiliteitsaanbod. Werknemers kiezen gemakkelijk en snel online hun nieuwe fiets uit. Bekijk de Fietslease pagina voor meer informatie!

Onze unieke voorwaarden

Je kunt rekenen op Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak vanaf de eerste dag dat je zaken met ons doet. Benieuwd naar onze unieke voorwaarden? Lees dan verder.

Leaseauto overcompleet? Tussentijds leasecontracten beëindigen is bij ons, zonder discussie en boete, mogelijk. Dit maakt jou (en ons) flexibel.

Bij ons geen jaarlijkse verhoging van de casco verzekeringspremie. Geen jaarlijkse verrassingen en vooraf weet je precies waar je aan toe bent.

Te veel kilometers gereden? Contracten passen wij pas aan bij een kilometerafwijking van meer dan 20%. Uiteraard gaat dat samen met heldere én transparante communicatie. Geen stress.

Bochane Lease is merkonafhankelijk. Bij ons lease je alle modellen van alle merken. Wij brengen jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen in kaart en geven passend advies. Geen keuzestress.

snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk

100% Elektrisch Lease

Kies vandaag nog voor een 100% elektrische leaseauto. Bij Bochane Lease heb je de keuze uit alle beschikbare merken en modellen! Meer weten over de mogelijkheden van elektrisch leasen via Bochane Lease? Lees dan hier verder.

Bij Bochane Lease is het dan ook mogelijk om een elektrische auto te leasen snel, gemakkelijk én milieuvriendelijk.

Meer ruimte nodig?

Bestelwagen leasen

Ook voor het zakelijk leasen van bedrijfswagens ben je bij Bochane Lease aan het juiste adres. Wij zijn merkonafhankelijk. Bekijk welke leasevorm bij jouw bedrijf past en stel samen met onze adviseurs jouw ideale wagenpark samen.

Zonder stress Bochane Lease

ZAKELIJK LEASEN?

Leasen zonder keuzestress

Bij Bochane Lease heb je een ruime keuze uit verschillende leasemogelijkheden. Op basis van jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen adviseren wij je graag. Hierbij ontvang je niet alleen een advies over de meest passende leasevorm, maar doen wij ook een voorselectie in autokeuzes én geven wij een helder advies over de gebruiksduur. Zo wordt het kiezen voor je nieuwe leaseauto wel heel gemakkelijk. Benieuwd naar meer? Neem contact op!

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.