Shortlease via Bochane Lease

Shortlease regelen wij bij Bochane Lease met dezelfde Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak als langdurige leasecontracten. Ben je op zoek naar mobiliteit van voor de middellange termijn? Wellicht is Shortlease via Bochane Lease wat voor jou! Lees hier alles over via de onderstaande pagina.

Wat is Shortlease?

Shortlease is een leasevorm waarbij de gebruiksduur doorgaans één maand tot één jaar is. Is de periode korter? Dan wordt het vaak Autoverhuur, is de periode langer? Dan is het vaak verstandig om naar Full Operational Lease te kijken. Shortlease wordt vaak ingezet wanneer er tijdelijk meer vraag is naar extra mobiliteit of kan worden ingezet wanneer je in afwachting bent van jouw nieuw te leveren auto. Benieuwd naar mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten!

Voordelen van Shortlease

Wanneer je voor Shortlease via Bochane Lease kiest, kies je voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak. Bij Bochane Lease krijg je altijd een jonge, representatieve auto mee. Daarnaast zijn alle kosten van het gebruik van de auto inbegrepen bij de leaseprijs. Enkel de brandstof betaal je zelf. Je bent altijd verzekerd van een veilige, goed onderhouden en representatieve auto. Gebruik maken van shortlease geeft ruimte en flexibiliteit.

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek,  de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Bochane Lease mee willen geven. Neem contact op!

Shortlease vloot 1.000 Bochane Lease

Renault, ford, jaguar, volkswagen

Keuze uit meer dan 1.000 shortlease auto’s

Met Shortlease via Bochane Lease heb je de keuze uit veel modellen van allerlei merken. Dit betekent dat je bij ons bijvoorbeeld een Renault Twingo Electric kunt shortleasen, maar ook een Nissan Qashqai met automaat. Wij hebben een vloot van meer dan 1.000 huurauto’s welke ingezet kunnen worden voor shortlease. Benieuwd naar welke auto’s wij in het wagenpark hebben? Neem contact op met ons team en laat je adviseren!

ZAKELIJK LEASEN?

Shortlease voor de zakelijke markt

Bochane biedt een groot aantal auto’s aan voor shortlease voor zakelijke gebruik. Shortlease betekent dat je een auto leaset voor een kortere periode. Gebruikelijk is één maand tot maximaal 12 maanden. Als je geen langlopend leasecontract wilt, dan kan shortlease zakelijk een goede optie voor je zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er nog geen vast contract is, of er is behoefte aan een auto voor een werknemer die op projectbasis werkt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.