Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Mitsubishi bij Bochane Lease

Mitsubishi is terug van weggeweest. Het merk is de afgelopen jaren weer terug met enkele bekende namen. De keuze voor een Mitsubishi is de keuze voor zekerheid. Het aanbod is overzichtelijk, het configureren is versimpeld en daarnaast krijg je ook nog eens acht jaar garantie mee! Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus haal het meeste uit een Mitsubishi Space Star of kies voor de stoere Eclipse Cross. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Efficiënt autoplezier

Mitsubishi Space star

Mitsubishi maakt als merk het kiezen van een auto gemakkelijk. De keuzes zijn al voor een groot deel voor je gemaakt zodat jij alleen nog maar de kleur en de motor hoeft uit te kiezen. Een Turbo of een Hybride motor zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je zuinig onderweg bent.

Neem nou de Mitsubishi Space Star, al enkele jaren één van de goedkoopste nieuwe auto’s die je kunt kopen. Dankzij een garantieperiode van 8 jaar en een zeer zuinige motor, weet je dat het rijden van een nieuwe auto eigenlijk niet goedkoper kan.

Ontdek de kracht van innovatie

Mitsubishi Colt

Mag het toch wat groter, dan is er altijd nog de vernieuwde Mitsubishi Colt. Een minstens even goede aanbieding gezien in een nog groter formaat. De ASX en Eclipse Cross geven jou de mogelijkheid om het avontuur nog meer tegemoet te gaan. De PHEV aandrijving van de Eclipse Cross rijdt tot 45 kilometer volledig elektrisch en heeft een trekgewicht van 1.500 kg. Daarmee is de keuze voor een Mitsubishi makkelijk gemaakt.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.