Elektrische auto leasen via Bochane Lease

Als leasemaatschappij zijn wij voorstander van de verduurzaming van mobiliteit. Wij adviseren hier graag in door middel van een wagenparkscan en bekijken vervolgens welke auto’s een CO2-reductie kunnen realiseren. Benieuwd wat we voor jouw wagenpark kunnen betekenen? Neem contact op!

Waarom elektrisch leasen?

De overheid is bezig om in te voeren dat per 2025 alle zakelijke leaseauto’s verplicht elektrisch moeten zijn. Nu was dit een aantal jaar geleden nog ondenkbaar, maar steeds meer merken krijgen een uitgebreid aanbod aan volledig elektrische auto’s. De leaseprijzen van 100% elektrische auto’s zijn vaak wat scherper, je bespaart op brandstofkosten en voor de berijder zit er nog een bijtellings-voordeel in. Daarnaast wordt de actieradius steeds beter en is het niet de vraag óf je over gaat naar volledig elektrisch maar wanneer! Wij geven graag advies.

Elektrisch Leasen via Bochane Lease

Renault, ford, jaguar, volkswagen

Merkonafhankelijk leasen

Bij Bochane Lease kun je een volledig elektrische auto leasen via Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Occasion Lease of Shortlease. Ook is het mogelijk om een elektrische auto te huren via Bochane Autoverhuur. Wij geven merkonafhankelijk advies en leveren alle modellen van alle merken. Benieuwd welke elektrische auto aan jouw wensen voldoet? Ga vrijblijvend in gesprek met onze specialisten.

Bochane Lease

ZAKELIJK LEASEN?

Voordelen van Bochane Lease

Het team van specialisten bekijkt welke leasevorm het beste bij jouw situatie past. We houden hierbij rekening met jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Wij vinden de kostprijs per kilometer een belangrijke KPI, maar wellicht denk jij daar anders over. Ons team gaat graag met je in gesprek om tot de perfecte oplossing te komen. Neem contact op.

Zeker leasen met unieke voorwaarden

Bij ons geen standaard voorwaarden in het contract. Aantoonbare voordelen door unieke voorwaarden, ook dát maakt Bochane Lease onderscheidend in de Full Operational Lease markt. Ontdek onze voorwaarden bij Full Operational Lease:

Leaseauto overcompleet? Tussentijds leasecontracten beëindigen is bij ons, zonder discussie en boete, mogelijk. Dit maakt jou (en ons) flexibel.

Bij ons geen jaarlijkse verhoging van de casco verzekeringspremie. Geen jaarlijkse verrassingen en vooraf weet je precies waar je aan toe bent.

Te veel kilometers gereden? Contracten passen wij pas aan bij een kilometerafwijking van meer dan 20%. Uiteraard gaat dat samen met heldere én transparante communicatie. Geen stress.

Bochane Lease is merkonafhankelijk. Bij ons lease je alle modellen van alle merken. Wij brengen jouw wensen, behoeften en bedrijfsdoelstellingen in kaart en geven passend advies. Geen keuzestress.

De bijtellingsregels voor de berijder

Voor hybride voertuigen geldt gewoon de 22% bijtellingsregel. Kies je voor een 100% elektrische auto, dan geldt er een gunstiger bijtellingstarief. Zakelijke rijders betalen in 2023 een bijtellingspercentage van 16% op elektrische auto’s met een cataloguswaarde van maximaal €30.000,-. Het resterende bedrag boven de € 30.000,- wordt belast met 22% bijtelling. De bijtelling op elektrische auto’s stijgt stapsgewijs tot 22% in 2026. Zie in onderstaand schema de opbouw naar 2026.

Jaar2020202120222023202420252026
Bijtelling8%12%16%16%16%17%22%
Max. cataloguswaarde*€ 45.000€ 45.000€ 35.000€ 30.000€ 30.000€ 30.000N.v.t.

*Boven dit bedrag geldt een bijtellingspercentage van 22%

Het beste van 2 werelden

Persoonlijke service, zoals je dat misschien wel gewend bent van de bakker om de hoek,  de kledingzaak waar je al jaren klant bent of de kapper waarvan je vooraf weet dat de knipbeurt altijd goed gaat. Dat gecombineerd met moderne, digitale mogelijkheden zoals een eigen online portal, leasecontracten die je digitaal kunt ondertekenen én een complete berijders-app. Dat is de ervaring die wij bij Bochane Lease mee willen geven. Neem contact op!

Aandacht voor het milieu

Wat is nu echt de minst vervuilende auto op dit moment? Is mijn droomauto überhaupt leverbaar? Wat is de potentie aan CO2 reductie van jouw wagenpark? Welke overige besparingen zijn er mogelijk? Alhoewel bij de productie van moderne auto’s al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gerecyclede onderdelen is de auto over het algemeen nog een korte termijn vervangingsmarkt. Circulair denken en het oprekken van de economische levensduur heeft nog veel potentie. Is langer doorrijden een te overwegen optie? Welke voordelen biedt dit? Laat ons adviseren, neem contact op!

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.