Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Volvo bij Bochane Lease

In een Volvo weet je dat je veilig zit. Niet alleen omdat het goede auto’s zijn met een prachtig interieur en moderne styling, maar ook omdat het gewoon hele veilige auto’s zijn. De driepuntsgordel, het achterwaarts gerichte kinderzitje, Airbags aan de zijkant van het voertuig. Stuk voor stuk veiligheidsinnovaties die geïntroduceerd zijn door het Zweedse merk. Voor veiligheid, innovatie en een vleugje Zweedse minimalistische styling, zit je bij Volvo op de juiste plek. Waar je ook voor kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor een Zweedse zakelijke sedan met de S60, of ga voor de zeer populaire XC40 Recharge. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

veilig de weg op

Volvo: veiligheid voorop.

Voorlopen in veiligheid is een mooie gedachte, maar niet één die je direct merkt tijdens het rijden. Toch heeft Volvo sinds 2020 de belofte gedaan om geen dodelijke ongelukken meer te hebben in haar modellen, een prettige gedachte. Het draait allemaal om de personen in en om de auto. Zo is het interieur van de XC90 met drie zitrijen praktisch voor het gehele gezin.

Tegenwoordig is ook iedere Volvo geëlektrificeerd, maar de focus ligt al op een volledig elektrische aandrijving. Zo heeft het Zweedse merk al de C40 en XC40 EV-modellen. Deze compacte SUV’s leveren voor een aantrekkelijke prijs, een flink bereik tot 581 kilometer en een 0-100 acceleratie van 4.7 seconden! Niet voor niks zijn deze twee modellen al enkele jaren zeer populaire onder leaserijders.

VOlvo EX90

Volvo: Vooruitstrevend, compact, veilig

De volgende generatie staat ook al klaar. Denk aan de Volvo EX90, zeven zitplekken, tot 600 kilometer bereik en Lidar voor extra veiligheid. Deze luxe vertaald zich inmiddels ook naar beneden in de Volvo EX30. De kleine volledig elektrische SUV, is de meest compacte Volvo SUV ooit en tegelijkertijd de snelste. Tot 476 kilometer aan bereik en een trekgewicht tot 1.600 kilogram geven jou de vrijheid om te doen wat je wilt.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.